Anonim-C Qwert2211 solda 20-24 mm 2 tane sağda 1 tane 16 mm vardı, şu bi kaç gündür işte yoruyorum birraz kendimi ama hayırlısı Allahtan bakalım. Sende yumurtalar nasıldı
Qwert2211 Anonim-C bende 4 5 tane yumurtan war inşallah çoğul gebelik olmaz dedi doktor . Ama ben yine kabul ettim 5 yıldır olmuyor zaten hepsi mi tutacak sanki dedim ama heyecanla sonuç bekliyorum . Doktorum bana 16 eylülde test yap dedi
Happ Aşılamanın 9. günündeyim ve arada sol çoğunlukla da sağda kısa sancılarım var inşallah hayra alamettir daha önce gebe kalıp bu dönemde bu belirtiyi yaşayan var mı acabaa 🥹
Kubra12355 Merhaba bende 2.asilama tedavisindeyim devlette tüp Bebek raporu almak için bu yola baş koyduk büyük problemlerimiz yoktu ama 3 yıldır çocuğumuz olmuyor hakkımızda hayırlısı olsun🙏
Sultancvhr Ozlemerikci543450 hayırlısı olsun rabbim bekleyen isteyen hepimize versin bende bugün mikroçipli aşılama yaptırıyorum ikinci kez inşallah olur busefer
Sultancvhr Ozlemerikci543450 Ozlemerikci543450 inşallah canım bu ay sonuna inşallah doğum günümle beraber olur inşallah dua edin bana