iremakdeniz ben de sizin gibiydim, adetten bir yada iki gün önce belirtiler başlardı hamile olduğum ay bir hafta önceden başladı, kasığımda bıçak saplanır gibi batma, göğüs hassasiyeti, uyku, ağrı, halsizlik hepsi vardı en çok göğüs hassasiyetiyle kasıkta batma şüphelendirmişti beni de çünkü asla öyle belirtim olmazdı, neyse adetten 3-4 gün önce yaptım çıkmadı,adete 2 gün kala yaptım çıkmadı, adet 1 gün gecikince yine yaptım hemde erken gebelik testi onda da çıkmayınca adet olcam kesin dedim ama yine eve bir test almıştım kaset olandan, iki gün daha geçince kardeşim ısrar etti yap nolur diye ümidi kesmiştim yani adet olcam diye sonra gece 11 de testi bi yaptım silik çizgiyi gördüm ben şok, eşime koştum inanmadı tabi gecenin o saatinde beni hastaneye kan vermeye götürdü beta 93 çıktı, meğer geç döllenmeymiş, yani bende sizin gibiydim meraktan ölmüştümm resmen sizin postu görünce aklıma o an geldi, biraz daha sabredin bence her şey olabilir olmazsa da üzülmeyin stres çok etkiliyor, biz 32+1 olduk bile darısı sizin başınıza, hayırlısı olsun sizin için 🫶🏻🥹❤️