Leyliya gzm_42 kesinlikle ağır geliyor vücuda üçüz gebeler görüyorum diyorum Allahım biz böyle zorlanıyorsak onlar nasıldır. Merak ediyorum tek gebeliği ama nasip diyeyim pek düşündüğüm söylenemez 😅 Rabbim hayırlısını versin diyelim
gzm_42 Leyliya amin inşaallah canım nasip kısmet düşünmekle de olmuyor Rabbim verdi mi veriyor nasip 🥰🥰
twn_babymom DNZMHMHT bend 16 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim bende ağrı yok halsizlik var sadece birde 8 kilo aldım daha şimdiden
egece24 twn_babymom 26/27 e kadar hareket etmek enerji toplamak daha kolaydı 28 eşiğinden sonra her gün her hafta enerji azalması ağırlaşma daha fazla oluyor 🫢
Glzusl twn_babymom bende 17 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim. Hareketlerini hissediyor musunuz? Ben henüz net hissedemiyorum
t_turkan_2 Leyliya Çok tşk ederim Sizde inşAllah saglikla kavuşun 🌸Kullaniyorum magnezum haklisiniz oda stresi kasilmayi azaltiyor
Leyliya t_turkan_2 amin inşallah 💗 27. Haftada çok kasılmam sancılarım vardı magnezyum kullanmama rağmen kullandığım magnezyumu değiştirince epey rahatladım onun için sordum
t_turkan_2 Mucizeayla Allah razi olsun dualariniz için🌸5 eylül 2 doz vurcaz dedi dr hayirlisiyla 30 +görsek😍🤲
Lanetkari Mucizeayla bende 15. Haftamdayım cok zor gecırıyorum ve kanamam vardı 3 gün once kesildi sizinde oldumu?? Ayrıca gebelikte genel olarak bana verebılcegınız tavsiye var mıdır güzel annelerim 😘😘🥰 Mucizeayla
cigdemusta07 Lanetkari bende de oldu doktorum kan sulandırıcı yani bebe aspirini içiyordum kestim ve Progestan kullanmaya devam ve bir kaç gün sürdü kesildi sonra
Mucizeayla Lanetkari benim bu gebeliğimde hiç kanamam olmadı ama ilk gebeliğimde doğuma kadar olmuştu nedir çok iyi bilirim maşallah sizin kesilmiş şuan. Kanamalar insana korku verse de bebek ben sağlıkla doğacam dediği zaman onu hiç birşey durdurmuyor sakin moral bozmayın ☺️
cigdemusta07 DNZMHMHT bende 18 oldum ama o haftalarda bende de oluyo kaşık ağrıları hafif bel ağrısı oluyo normal yani sadece dinlnicez bol bol çünkü ikiz taşıyoruz 😊
DNZMHMHT cigdemusta07 yaa elimden geldigince dinleniyorum ama yinede ev isi yemek falan mecbur yapiyorum yaz bide cam kapi acik hergun tozlaniyor batiyor ev 3 yasinda bi kizim vsr surekli istekleri oluyor. Yoruyor haliyle beni ama elimden geldigince dinlene dinlene yapiyorum
Lanetkari cigdemusta07 banada ecopirin verdi içtiğim gün kanamam oldu 2 hafta sürdü bence o yaptı ama doktor ınatla ondan değil dedi sonra pregestan bide bı kac ilaç verdi kesildi
egece24 Gece acıkmalarınız nasıl kızlar, bi de çok susuyorum ben anormal mi normal mi bilmiyorum. Gece sanki hiç su içmemişim gibi uyanıyorum 🙂
mer_vee Bende 19+3 tek yumurta ikizlerine hamileyim 3 gündür felan yatınca bacaklarim çekiliyor sanki adet ağrısı gibi belimde hafif ağrı oluyor korkuyorum sonra geçiyor. Bu arada susuzluk bendede oluyor gece deli gibi su içiyorum
DNZMHMHT Leyliya ben diyarbakirdayim. Burda ki devlettr de o bolum var ama ben hic gitmedim. Doktorum ozel ve gerek yok dedi ben herseyi detaylı takip ediyoeim dedi. hayya kendisi sen böyle herseyde korkuyorsan bi saat o bolumun kapisinda kalsan aglayarak eve donersin stresren dedi😊 ama haklisiniz takmamak en iyisi saglikla gelsin minikler🤗
Leyliya DNZMHMHT çok haklı ben öyle oluyorum ben yalnızca perinatolojide değil özelde de muayene oluyorum bir hafta devlet hastanesi bir hafta özel hastane olmak üzere sürekli hastanedeyim 🙃 canları sağolsun yeter ki iyi olsunlar
Medos123 Mucizeayla hamilelikten daha kolay 😂 ben kimseden destek almadan büyütüyorum 7 aylık oluyoruz yarın🥲 ben sadece aşı zamanları çok zorlandım ateşleri çok yükseliyor o zamanlarda. Sonrasında hiç zorlanmadım sünnette bile 😍