Mucizeayla Hayallerim23 maşallah baya kurtardık 😂 benim ilk kızım erken doğmuştu çok sıkıntılar çektim gebelikte falan bunlar erken doğsun istemiyorum doğumdan sonra yanımda görmek en büyük hayalim inşallah nasip olur 🥲
Mucizeayla gzm_42 bende 36 yi bekliyorum nedense merakla. Bir tane daha kızım var kendimi salsam hiç bişey yapamam kızım beni biraz ayakta tutuyor dayan bacım az kaldı 🥲
gzm_42 Mucizeayla aynen benimde oğlum var kreşe basliycak Çarşamba günü onun stresi bı yandan bı yandan ev temizliği biran önce yapılıp bitse doğuma kadar en azından doğumdan geldikten sonra tertemiz olur diyorum bı yandan çok zorlanıyorum iyi kötü bu haftaları getirdik inşaallah bebişlerimiz 36 haftayı bulurlar aynen dediğin gibi az daha dayanalım inşaallah 😍🤲
Mucizeayla gzm_42 inşallah ya Allah’ım sagsalim kucağımıza alalım.nasil gidiyor bebislerin durumları cinsiyetleri nedir ☺️
Hayallerim23 Kızlar sizin Leyliya t_turkan_2 merveslife gzm_42 Kızlar sizin doktorlar maksimum kaç haftada alırız diyor 37 den sonra hala bekletiriz diyen Dr var mı aceba merak ediyorum 😅
Leyliya Mucizeayla 31+3 oldum bende bu günleri bile görmek hayal gibiydi 🫠 inşallah 36-37leri de görürüz. Son günlerde sancılarım arttı sağa sola dönmek zor diyordum zorluk görmemişim 😅 şikayetlendiğim her gün için özür diliyorum kendimden 😅 daha beter günler varmış eminim daha beterleri de var 😅
Mucizeayla Leyliya ayy çok doğru sağa sola dönmek oturmak kalkmak zor derdim bende dediğiniz gibi meğerse daha prenses günlerimmiş😁 ama beter demeyelim yine de yaaa sayılı günümüz kaldı zaten bebisler içerde rahatlari iyise dursunlar biz çekmeye razıyız 🫠 37 den sonra şikayetlenirim ama 😁
Leyliya Mucizeayla yok yok her türlü razıyım tüm şikayetlere yeter ki iyi olsunlar sağlıkla kavuşalım. Bizim doktor max 37 dedi, benim 36+6 da doğurasım var tarih 10.10.24 oluyor diye 😅
merveslife Mucizeayla Bende bugün itibari ile 31. Haftaya girdim. Ağırlık ve ufaktan başlayan kasık sancıları ile zor olan sürece girdik. Hayırlısı ile 37. Haftaya kadar gelebiliriz inşallah 🙏
t_turkan_2 Mucizeayla Mucize bekliyorum🥹İkizlerimle 27+4 olduk çok şükür 5 eylül ciger ignesi yapcaz dedi doktorum( sizce igne dogumu tetiklermi ?) servikal kisalma var 12.5 mm yatakdayim tuvalet dişi kalklmiyorum progesteron fitil adalat sanci önleyici proluton la gidiyoruz Allahin izjiyle 35 görürüz 🥹🤲dua eder dua beklerim hepimiz sağ salim kucagimiza Alalim Allahin izniyle ❤️
Leyliya t_turkan_2 sağlıkla vaktiyle kavuşun inşallah ciğer geliştirici sizin için çok önemli servikal kısalıktan. Bende her ihtimale karşı yapacak mıyız ciğer geliştirici diye sordum doktora erken doğum riskin şuan için yok olursa yaparız dedi. Magnezyum kullanıyor musunuz oda kasılmalarda etkili
Mucizeayla t_turkan_2 dualarım sizinle. Ben ilk kızımda olmuştum ciğer geliştirici ama çok faydalı olduğunu düşünüyorum doğumu tetiklemez zaten gelecek olan bebek gelir iğneyi yapsınlar inşallah doğum olursa solunum sıkıntısı çekmez ☺️
t_turkan_2 Leyliya Çok tşk ederim Sizde inşAllah saglikla kavuşun 🌸Kullaniyorum magnezum haklisiniz oda stresi kasilmayi azaltiyor
Leyliya Hayallerim23 11 ekimde tam 37 haftalık oluyorum sisteme 11 Ekim zorunlu sezaryen olarak girdi daha bekletmiyor
merveslife Hayallerim23 Bana beklerlerse 37 de alırız dedi. Genelde daha erken de gelebiliyorlar demişti. Ama sanırım gelişimine göre karar veriyorlar. Haftasıyla uyumlu gidiyorsa ve bir sorun yoksa 38+5 Haftaya kadar bekletileni gördüm .
Mucizeayla Hayallerim23 benimki geçen bana ikizlerde 36 ya kadar bekliyoruz bı sürpriz olmazsa dedi bende ilk dogumum erken oldu ama bence bunlar 36 da gelmeyecek hocam dedim o zaman daha güzel 37 ye kadar bekleriz dedi 38 i demedi 😂
gzm_42 Hayallerim23 malesef yok 34 ile 37 hafta arası alırım dedi doktorum bana 😂 36 yi bulsak gene şükür canım ya erken doğum olmasın da
Hayallerim23 Leyliya benim doktorda 37 en son dedi ama fazla bekleten olur mu aceba, hoş bebişler 37 ye kadar bekler mi o da ayrı bir soru kafamda 😀
Leyliya Hayallerim23 beklerler inşallah 34ten sonrası daha iyi 36-37 olursa harika olur dedi benim doktor 🙃
Twobabymom2 Mucizeayla salı günü tam 35 haftalık olucaz inşallah Allah nasip ederse. Ama artık dayanamıyorum bugün carsida işlerim vardı çok yurumedim dolmuş taksi kullandım ona rağmen ayak bileklerim çok ağrıyor karnım buyudu çok kilo aldım artık vücudumu taşımıyor bu saat oldu halen uyuyamadım Allah yardımcımız olsun yaa
Mucizeayla Twobabymom2 bende bı pazara gideyim yürümüş olurum dedim resmen gıdım gıdım yürüyorum onu fark ettim hızlı gidemiyorum çok baskı oluyor. 35. Hafta da evden çıkamam heralde bence sizde çıkmayın yaa kendimizi zorlamanın alemi yok ☺️
mlkecsgn Merhaba biz de 25+5teyiz bana da 32yle 36 arasında alabiliriz dedi ama daha uzun durabiliriz gibi geliyor yani inşallah 😅🥰 kaç kilo aldınız sizler acaba ben 18 kilo aldım 🥲
Mucizeayla mlkecsgn bana da bu sefer bebeklerim duracak gibi geliyor nedense inşallah öyle olur 😍 ben 12 kg falan aldım ama daha da alırım asla takmıyorum olabilir 😂
Leyliya mlkecsgn ben 6 kg aldım ama sanırım tiroid problemimden ötürü yada yüksek kg ile hamile kaldığım içinde olabilir 😅
ftetcdr Biz de 31+2 olduk tek yumurta ikizlerimle 🌸 bugün işe başlıyorum bakalım bir iki hafta çalışmak istiyorum doğum sonrası bebeklerimle vakit geçirebilmek için Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻 tek gebelik yaşamadım ama ikizden midir bilmiyorum hamilelik çok zor
Mucizeayla ftetcdr ben bundan önce tek gebelik yaşadım son zamanlarda dediğim tek şey gerçekten tek gebeliğe asla benzemiyor Muş 🫠 Allah yardımcınız olsun kendinizi fazla yormayın buraya kadar çok iyi gelmişsiniz
Leyliya ftetcdr aramızda 1 gün varmış benimde tek yumurta ikizi ve aynı şekilde tekil gebeliği çok merak ediyorum eşim ikizlerde böyleysen hoplaya zıplaya taşırsın tek bebeği diyo gaz vermek için mi bilmiyorum 😅çünkü kendisine kalsa ikizlerden sonra hemen tekrar hamile kalmalıyım gibi düşüncesi var 😵💫
egece24 Bende 33 +3 deyim , zorlanıyorum oturma kalkma yatma da , uykusuzluk da zor , ağırlaştıkça hareket kısıtlanıyor ,36 yı geçersek tamamız 🙏🏻diye düşünüyorum 🤗