Fatmanur12345 yadeee bende ilk 2 kilo aldım sonra mide bulantım oldu 2 kilo gitti 7+6 yıl ☺️rabbim hamilelere rahat bir hamilelik versin insallah gerçekten çok zor
yadeee Citirmom yok 6 gün geride ultrason görüntüsünde sizin nasıl? Geç döllenme olabilir dedi doktor
yadeee Nergizos duydum evet geçen hafta perşembe duyduk ❤️ sata göre 7+0 dı ama 6+1 uyumlu çıktı bebek
Fatmanur12345 yadeee sata göre bende 10 haftalık olacaktım geç döllenme dedi duam 7+6 yiz sizce geç döllenme olunca sıkıntı oluyor mu
aley_ckmk24 Fatmanur12345 Benim ilk çocuğum da öyleydi geç döllenmeden dolayı. Allah’a çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı. Bugün tam 3 yaşına girdi. 🤭
lilyum_ Nergizos bende 4+6 da gördüm aynı zamanlar görmüşüz. Muhtemelen bebegi de görürsün kalbini de duyarsın 🌸
Nergizos lilyum_ 6+1 de gittiğimizde kese 17 mm olmuştu yolk sac i gördük. Embriyo için haftaya gelin dedi. Biz de cumaya randevu aldık. İnşaallah görür duyarız canım sağlıcakla..oncek gebeliğimde hiç kalp atışı oluşmayinca 8. Haftaya kadar. Baya endiseliyim