lilyum_ yadeee biz de bugün tam 7 haftalık olduk. 1 kilo aldım ama karnım bariz belli hamile karnı gibi. Hatta ablam beni uzaktan gördü. Karnın çıkmış elbisenden belli oluyor dedi😅. Bu kadar kısa zamanda nasıl çıkabilir anlamadım. Sizde de çıktı mı yoksa anormallik bende mi?
KurabiyeninAnnesi123 lilyum_ bebekten dolayi degil canm şişkinlik oluyor sırt üstü yattığında da bunu dha iyi anlaya bilirsin göbek dümdüz oluyor ilk zamanlar şişkinlik ve hazımsızlk cok oluyor buda rahatsiz ediyor yürüyüş iyi geliyor
yadeee lilyum_ benim de öyle bildiğiniz karnım çıktı. Ama bence de şişkinliktir eegl olmadığımız için yoksa bebekler çok küçük sanmıyorum onun olduğunu
yadeee elasevgi aynen çok doğru ama ara ara ağrılarım hala oluyor ve bebeğimin sağlığından endişe ediyorum. Kaşık bel ağrısı sizlerde de var mı kızlar
Mervealya1992 lilyum_ o haftada bebek karnı degıldır şişkınlıktır cnku mercımekkadar bebek karnı etkıleyemez
ezo53 Bir_nazenin01 7+2 deyim ben de mide bulantısından hiçbir şey yiyemiyorum vermiş bile olabilirim
Hamileeee yadeee 8 haftalığım bende kaşık ağrısı var doktor kanama olmadığı sürece yerleşme ağrıları dedi
Vlog1345 15 haftalık oldum başından beri hiç bulantım olmadığı için iştahım çok açık. Birde hamilelik yüzünden sigarayı bırakmıştım aklıma geldiğinde sürekli yemek yiyorum o boşluğu doldurabilmek için :D 4 buçuk kilo almışım maalesef çok hızlı gidiyorum
Ecemesen Vlog1345 aynı durumdayız bende sigarayı bıraktım için iştahım çok açık sürekli yemek yemek istiyorum 😀
Valeriaa 6 .haftaya girmek üzereyim aşırı bulantım var ilk gebeliğimde 8. haftada başlamıştı 😩 kilom aynı