BabyPelargos Ftrhn benim sırtım ağrıyordu uyandığımda, göğüslerim 10 gün önceden hassasiyet yaptı yarın adet olmam gerekiyor ama göğüs hassasiyetim yok. Bi de sürekli uykum var ve midem bulanıyor biraz.
Hhh03 BabyPelargos teşekkürler bende doktoruma danışıym belki oda başlatır zaten daha sonuçlarımı gösteremedim.Limonlu su içiyorum bende onunda kan sulandırıcı etkisi varya faydası olurmu bilmiyorum da
Dmerrt Elifffelisss sağlıkla gelsin bebişler yanlış anlamayın kız bebiş istediğim için çok kötü konuşanlar var o yüzden moral bozanlar var o yüzden herkes bir deil tabi ki tedirgin oluyor insan işte özür dilerim
Dmerrt BabyPelargos Merhaba kız bebiş için var mı öneriniz benim oğluşum var rabbim bide Kız evlat nasip etsin 😇 🌼
Elifffelisss Dmerrt sağlıkla gelsin evet yüreğimizde ki neyse o olsun bende kız istiyorum çok çok çok ama Allah ne verirse işte ❤️😅
Gul2808 BabyPelargos hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah 4 düşükten sonra oğlumu kucağıma almıştım .2.5 yıl sonra ikicni oğlumu kucağıma alacağım 6 Eylül’de su gibi geçti günler iğneler bitiyor sonunda ☺️
BabyPelargos Gul2808 Allah büyük 💓 Allahım yardımcı oluyor işte 💓 evlatlarımız sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olsun inşallah 🙏🏻