Ftrhn BabyPelargos hayırlı olsun belirtilerinin var mıydı benim de bat 2 veya 3. Ara ara adet olacak mışım gibi kasık ağrım var oldum diyip lavaboys gidiyorum ama bişlry yok
BabyPelargos Çok teşekkür ederim Allah her isteyene nasip etsin. Bu benim 3. Gebeliğim inşallah bu sefer her şey yolunda gider. Dua edin bana lütfen! ☺️
Gul2808 BabyPelargos hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah 4 düşükten sonra oğlumu kucağıma almıştım .2.5 yıl sonra ikicni oğlumu kucağıma alacağım 6 Eylül’de su gibi geçti günler iğneler bitiyor sonunda ☺️
BabyPelargos Ayse0575 Ayse0575 biri boş gebelik biri de 2.5 aylıkken kalbi durdu. 1 sene sonunda çok şükür. Kan pıhtı problemim var yarın kan sulandırıcı iğneye başlayacağım.
Ayse0575 BabyPelargos bende iğne kullanıyorum. Benimde 2 kaybım vardı öncesinde o yüzden sormak istedim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alın 🥰🤲🏻
Hhh03 BabyPelargos kaç geninde pıhtılaşma çıktı acaba canım benimde düşüğüm oldu 2 gende heterozigot çıktı
Hhh03 BabyPelargos benimde aynı bunlar 1 tane daha heterozigotum var banada kan sulandırıcı başlatırmı gebe kalınca bilmiyorum sonuçları daha kadın doğum doktoruma gösteremedim
Ayse0575 BabyPelargos amin çok teşekkür ederim🙏🏻 ben 12+6 haftadayım☺️ ilk 2 gebeliğimde 9. Haftada kaybettiğimi öğrendim gelişimleri 7. Haftalarda kalmış. Lekelenmelerim oluyordu sonra kanamaya dönüşüyordu.
BabyPelargos Hhh03 çok büyük ihtimalle verir. Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
BabyPelargos Hhh03 ama sana bir önerim var eğer çocuk düşünüyorsanız 2 günde bir ecopirin için hamile kalana kadar
BabyPelargos Ftrhn benim sırtım ağrıyordu uyandığımda, göğüslerim 10 gün önceden hassasiyet yaptı yarın adet olmam gerekiyor ama göğüs hassasiyetim yok. Bi de sürekli uykum var ve midem bulanıyor biraz.
Dmerrt BabyPelargos Merhaba kız bebiş için var mı öneriniz benim oğluşum var rabbim bide Kız evlat nasip etsin 😇 🌼