Booksandcats Tutaste_ yok valla gelen giden 😅 denedim su biraz artırdı gibi oldu sonra yine düzensizleşti 🫠
Tutaste_ Booksandcats valla az kaldı bakalım napcaz. Sıcak suya oturabilsen bende anlamıyor hoşta burada okuduğum kadarıyla anca 😀
Manolya-27 Booksandcats ay hadi inşallah sağlıkla gelsin 🙈😊 bence plates topun varsa orada ki hareketleri yap daire falan çiz yada zıpla üzerinde veya sıcak suya otur o da açılmayı falan ilerletiyormus 🙈 güzel haberlerini bekliyoruz
Booksandcats Manolya-27 yok doğurmadım açıklığım ilerlemedi 🥹 ama sancım var hala yarın kontrolümüz var belki suni verirler diye düşünüyorum 🥹
Manolya-27 Booksandcats inşallah herşey yolunda ilerler ☺️ suniye gerek kalmadan kendiliğinden gelişir 🤲🏻
Booksandcats Manolya-27 bilmiyorum ya bekliyoruz hala hurma ananas ahududu yaprağı her şeyi denedim sancım oluyor sıklaşmaya başlıyor tamam bu sefer olacak diyorum geri gidiyor 🤣
Manolya-27 Booksandcats sıcak suya oturmayı ve ördek yürüyüşünü de ekle düzenli olarak birinden biri fayda eder umarım 😂 tüm tuşlara basmışsın zaten