Booksandcats Kızlar açılmam başlamış sancım da var şiddetli ama düzenli değil düzenli hale getirmek için neler yapabilirim düzenli hale gelirse sabaha doğurursun dediler 🥹 çok da uzasın istemiyorum sancılarım vurunca iyi vuruyor çünkü
kardelengurler7 Booksandcats ayhhh hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 herşey güzel olacak buna inan ve bebişe pozitif enerji gitsin
Booksandcats merimiri ay hiçbir şey yoktu ağrım vardı sadece saat 7-8 gibi hafif lekelenmem oldu gittik 2 cme yakın açılma varmış sancılarım da arttı şiddeti ama düzenli değil düzenli hale gelirse sabaha doğurursun dediler 🥹 hala nişan su falan yok ama
merimiri Booksandcats anammm son kalelerimden birisi De yıkılıyor 🤭 Hadi gözün aydın oda gelir yavaş yavaştan güzel şeyler düşün sonundaki mutluluğa odaklan
Booksandcats kardelengurler7 ayy inşallah çok telkin ediyorum kendimi hiç anlamıycam bile doğurcam gelcem evime diyorum ama bakalım inşallah düzene girer sancılarım 🙏
Booksandcats Tutaste_ yok valla gelen giden 😅 denedim su biraz artırdı gibi oldu sonra yine düzensizleşti 🫠