Zeynep0709 Swan97 Rabbim evladını sana bağışlasın canım benim 🤲🏻 bu süreçte bol bol dinlen kendini yorma oda iyi gelir
Swan97 Zeynep0709 inşallah çok teşekkür ederim 🩷 aslında hep dinlendim yaz boyu ama şimdi okul açıldığı için biraz tempom artacak
gul-asln Canım sen yine doktoruna sor tabi ama her gebelık her bebek kendine özgü benımde cok erken haftalarda başladı oğlum hep toplanıyodu bende uzanıp dinlendim bolca şuan 36. Haftadayım hala aynı sık sık toplanıp geriliyor karnımda endişe etme yani :)
Swan97 gul-asln içimi rahatlattınız çok sağ olun ya 🩷 inşallah ben de sağ salim o haftalara gelirim 🤲🏻
myangelson Swan97 en yakın zamanda doktora gidin erken bu kadar sık kasılma olması için. Magnezyum kullanmıyorsanız magnezyum verilir
Swan97 myangelson proluton iğne verdi progestanı 3e çıkardı iyi ki gitmişim çok korkmuştum inşallah şifa olur
1907sed Swan97 çok fazla kasılmanız var hele ki bu haftalar hemen magnezyum ve progestana başlatır doktorunuz arayın mesaj atın gerekirse zaman kaybetmeyin
Swan97 Rabiamina Barbie77 kızlar göbek bir yerde kubbe gibi şişip yamuluyor. Semsert oluyor. Doktorum bugün proluton iğne vurmamı istedi progestanı da 3e çıkardı haberiniz olsun
Rabiamina Swan97 bir yerde toplandığını nerden anlıyorsunuz benim de bazen karnımın Sağ tarafı daha şiş duruyor da öyle mi oluyor acaba.
Canan0305 Swan97 yaaa bende 21 haftadayım sadece arada tekme hissediyorum pıt diye o da minicik. İlk gebeliğim bu arada. Onun dışında bebek nerde nereye toplanmış anlayamıyorum sadece pıt atışını hissediyorum
sanem_harun Swan97 benim 29 haftalikken sizin gibi kasılma falan oluyordu. Doktora gittim magnezyum verdi şuan 33 haftalık ve çok şükür iyi geldi 1 hafta içinde farketti.