Sefam Alyaveannesi benim de 4 subat son gün ama normal dogum dedi doktor ne bi sanci ne bi kasılma hic bisey yok bi an önce dogurup hayirlisiyla kucağıma almak istiyorum melegimi 🤗😍 Rabbim hepimize nasip eder insaAllah sagsalim kucagimiza almayi canim 🙏🏻😊
Yagmur0256 HaticeAlaahin Kız mı erkek mı? Ben 35+5 günlükken gittiğimde 2500 kilo, boyu da 45 cm dedi çok az geldi bana
AyseElvan Sinem1051 benimde son tarih 19 şubat nasipse normal doğum 🤰🏻 ama 19 Şubat 9 Şubat olmazsa tabi 😅
EdaAsrin Defnemmm2301 Yagmur0256 AyseElvan Benimki de 13 Șubat görünüyor. Son 28 gün. Ama bakalim ne zaman gelecek😊
HaticeAlaahin Yagmur0256 kiz 💕 yok bence az degilmis gayet normal haftasiyla benimki 5 gun onden gidiyormus 🙄
Defnemmm2301 Yagmur0256 canım en son gittiğimde 34 filandım 2135 kilo 43 cm di şimdi 36 haftalığım bir dahaki kontrole 30 ocakta gidecm
EdaAsrin Defnemmm2301 Aynen iyi gidiyordu da hem ben grip oldum halsizlik ve oksuruk var, hem de bebegim irileșiyor artik gercek anlamda zorluklar basladi hayirlisiyla en kisa zamanda ve saglikli sekilde kucagimiza aliriz insallah🙏
Yagmur0256 HaticeAlaahin Bana doktor karnı 1 hafta geride ve beslenmene dikkat et dedi o kadar da dikkat ediyordum üstelik 🙄