Merve201119 Alyaveannesi canım benim iki Doğumumda sezeryan olduğu için bu da sezeryan olucak oyüzden doktorum bugün gün verdi
Alyaveannesi Merve201119 hmm anladim canim Allahim hemencecik agrisiz sizisiz atlatmayi nasip etsin hepimize insallah
Cigdem36 deletedmom947 senin normal olacağıniçin mi bekletiyor, ya ben de kalsın istiyorum ama doktor alcam diye sezeryanlar erken alınıyor herhalde. Allah yardımcın olsun
deletedmom947 Cigdem36 evet canım daha sancım bile çıkmıyor nstde. Kendi sancımı bekliyor doktorum haftada bir kontrole gidiyorum. 40. haftaya kadar yolu var
Cigdem36 Alyaveannesi ben clexane kullandım bir hafta çnce bıraktık şimdi coraspine devam ediyorum doktor normal olmaz dedi. Coxuk da tam normal doğuma hazır başı cok aşaığıdaymış. Hayırlısı olsun
Zbyde Cigdem36 en son 32.haftada gittim 2.500 du 😊 doktor.bana 25 inde gel dedi bakalm şimdilik. Bilemiyorum seninki😊
Gmzcngi Alyaveannesi camaşırlarımız yıkandı teyzesi cantamız hazırlansın 17 şubata kadar bekliycez artık beyfendiyi🙈 Allah kısmet ederse🤲♥️