Ftmnur11 Kubra0606 catlamada olmus en son testiniz bunu gosteriyor .degerlendirebildiginz kadar degerlendirin 👍🏻💚
Kubra0606 Ftmnur11 ayy görebildiniz mi testimi bende size test atacaktım, çok telefonla ederim hayırlıyla inşallah olur bu ay🩷
Melike3506 Kubra0606 @xiremmx Kızlar ben dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım saat 17.00 da yaptım ovulasyon testimle beraber 18.00 da sadece benim görebildiğim çok silik bir çizgi vardı sizde görüyor musunuz bilmiyorum sadece ben mi görüyorum
Kubra0606 Ftmnur11 doktor 26 ağustosta 17mm demişti, 30 ağustosta çatlama oldu acaba yeterli olgunluğa ulaşmış mıdır
Ftmnur11 Kubra0606 Kubra0606 ulasmistir bence.doktor kontrolundeysen daha iyi Catlatma ignesi mi kullanacaksin
Ftmnur11 Kubra0606 olur insallah stres yapmamaya dikkat et .ben asiri stresliyim iyi degil bu malesef Benim temmuz ayinda olmadi agustosta da gidemedim doktora.bu ay da gidemem sanirim.sonraki ay bende tekrar tedaviye baslamayi dusunuyorum kismet olursa
Kubra0606 Ftmnur11 bende de stres vardı bu ay kontrol altına almaya çalıştım, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun Allah inşallah bu duyguyu nasip eder. Kaç yasindasınız siz
Ftmnur11 Kubra0606 amin.oglum var bi tane 6 yasinda Ikinciye hamile kalamadim bi turlu.pkosluyum 24 yasindayim
Melike3506 Kubra0606 idrarda soruyorsan 15 saniye beklettim. Sonuç olarak soruyorsan 17.00 da yaptım ama o zaman bile yan tuttuğumda çok hafif çizgi görüyordum bu fotoğrafları 18.00 da çektim
Xiremmx @Melike3506 kuzum ya inşallah vardır çok sevindim senin adına var gibi duruyor çok yeni olduğu için böyle çıkmış olabilir tekrarla testi bence bir kaç güne🫶🫶
Kubra0606 Xiremmx bizde hayırlı haber alırız inşallah 🤍benim pek reglim gecikmez gecikmeden yapıncada moralim bozuluyor. O yüzden gecikirsem yapacağım sen?
Kubra0606 Xiremmx 30 ağustos çatlamala gibi görünüyor o yüzden 13 eylülde olması gerekiyor galiba regl olmazsam yaparım
Melike3506 Xiremmx erken gebelik testi sipariş verdim geldiğinde tekrar yapcam. Bende normalde adetime yakın yapmayı düşünüyordum ama bugünkü lekelenme aklımı kurcaladı bir tane yapayım dedim