Melike3506 Kubra0606 onkür yumurta geliştirip çatlatıyormuş ibrahim saraçoğlu öyle diyor o yüzden yapmış ama 15 gün sadece adet bitiminde başlamıştım
Kubra0606 Xiremmx üçümüzün de bat aynı, bu postu nasıl kaydedebiliriz burdan haberleşelim hayırlı haberlerle inşallah
Melike3506 Kubra0606 @Xiremmx kızlar benim kahverengi lekelenme geldi yine peçeteye acaba yumurtlama mı yine ne dersiniz? Bugünkü ovulasyon testinde belli olur zaten ama var daha yapmama
Ftmnur11 Xiremmx benim testlerimde hep 16.gun olan testin gibiydi.ama hic tam anlamiyla yumurtlama olmadi Bence pik degil.ama adet gunune kadar yap bakalim insallah yumurtlaman olur 💕
Kubra0606 Ftmnur11 benim testime de bakabilir misin benimki de arkadaşınki gibiydi yumurtlamadım mı acaba
Ftmnur11 Kubra0606 catlamada olmus en son testiniz bunu gosteriyor .degerlendirebildiginz kadar degerlendirin 👍🏻💚
Kubra0606 Melike3506 ayy iki kere mi yumurtladın acaba pcos var mıydı sende canım o da koyu çizgi yapıyomuş? Bugünde göğsüme sancı giriyor benim neden anlamadım
Melike3506 Kubra0606 evet pcos var bende. Kadın ağrımda var biraz regl zamanı gibi ama 45 günden hesaplarsak daha olmama var ama 30 günden hesaplarsam 29 gün oldu
Kubra0606 Ftmnur11 doktor 26 ağustosta 17mm demişti, 30 ağustosta çatlama oldu acaba yeterli olgunluğa ulaşmış mıdır