Queen3524 Bu testleri özelde yaptıran var mı ücretleri ne kadar? Birde devlette yaptırırsak ekstra bir para alıyorlar mı tıp fakülteleri
Kcvelek Queen3524 biz yarın yaptırıcaz amniyosentezi tıp fakültesi 12 bin diyat çıkardı yaptırcağımız testler hariç
Necla_ Queen3524 devlet hastanesi ücretsiz yapıyor perinatoloji bölümü muayene yaptıktan sonra bir sorun varsa istiyor zaten
Kcvelek Queen3524 evet biraz öyle hem doktoru beğendiğimiz için hemde devlette çok güvende hissetmediğim için mecbur
Queen3524 Necla_ ben başka rahatsızlığım için tıp fakültesine gidiyorum bazı şeylere para ödüyorum acaba bu işlemlerde paralı mı dedim normalde aşırı pahallı olduğunu biliyorum çünkü
Gg5348 Queen3524 blake pouch kisti denilen bir kist vardı beyinciğin altında allahıma şükürler olsun temiz geldi kistimizde kayboldu allah hepimizin evladına iyilik sağlık versin çok zor zamanlardı siz ne için yaptıracaksınız
Queen3524 Gg5348 Daha 12. Haftadayım ense kalınlığı gördü doktor o sebeple umarım güzel sonuç alırım bende
Mutluuu42 Queen3524 konya Selçuklu tıp hastanesinde yaptırdım canm ben amniyosentez hiç ücret ödemedim