Kardii bende oraya gidiyorum ve şehir dışından geliyorum ama çok fazla değil mi fiyatlar ya istanbul da çoğu hastane daha uygun
    Melikealper11 oraya göre bana uygun geldi pahalı ama yapacak bişey yok yani eninde sonunda veriliyor ben yılbaşından sonra bi 5 bin 6 bin olur diyodum fiyatlar yine ideal bence
      bulutunannesi33 ben de sizin gibi düşündüm özele gidiyorum ama doğumu doğum hastanesinde ya da üniversite hastanesinde yapacağım. Evet özel daha ilgili daha güler yüzlü ama diğer taraftada sağlık hizmeti varken 2000 3000 özele vermek istemedim. Onun yerine bebeğime harcarım dedim. İnşallah pişman olmam 😅
      Iremina yok hayır odaları gezmeye cıktıgınız katta bilgisini veriyorlar aşağıda bilgilendirmiyolar
        Kardii aynen ben pintileştim galiba eşimle konuştum çocuğa harcamayacaksak kime harcıcaz dedi haklı da geldi bana sağlık sonuçta😀
          Iremina siz birhaha gidince sorun bunu bana direk bilgi verdiler
          eljid 25 hafta olduk ama sormadım kilolarını erken Doğum yapacağım için erken fiyat aldık
            Melikealper11 yani valla eşim sigara içiyor maddi durumumuz iyi çok şükür iyide olsa her seferinde başına kakıyorum sigaraya vereceğin parayla çocuğa fazladan bişeyler alırız diye doğduğunda sigaran s'ni sokamaz eve kimse sende dahil dedim çocuğu bile vermem kucağına dedim kendi boğazımdan keser yine veririm o parayı yani bulur buluştururdum olmasa bile çocuğum daha önemli herşeyden daha görmeden etmeden bağlandım çünkü
              Elifc Sedat Umura gidiyorum en başından beri. 2 hafta içinde doğumum olacak inşallah ☺️