Leilani Rumuz36 kız için: Rale, Gökçen, İldem, Akça, Yaz, Mahur, Aleda Erkek için: Ulu, Arem, Tuna, Çağan, Engin, Barut, Altan
Eelliiff1234 Rumuz36 kızımın adı hazel:iz bırakarak sevilen kişi demek Oğlum olursada Yusuf koymak istiyorum 🥰
Cerenyagmur Yeniyeniden Böke güçlü , yiğit , kahraman demek. Teo Theodore’ nin kısaltmadı aslında ve daha Türkçe bir hali o da Tanrının hediyesi demek
gulcin8396 Bizim isim koyarken ilk kriterimiz Türkçe kökenli öz Türkçe bir isim olmasıydı oğluma Altay koydum şimdide 35 haftalık hamileyim kızımın ismide İlay olacak inşallah
--sy Rumuz36 kızım olacak aden koyacağız anlamı cennet bahçesi, erkek olsaydı ahlas koyacaktık onun da anlamı allaha halis olarak yönelip ihlaslıkta ileri dereceye varmış kul
minigim__1 Rumuz36 eflin kızımım adı bu uygulamada çarkta denk gelmişti çok beğenmiştim cennete açılan kapı demek 😊
Bbuusra Sum16 Lise terk olmasa yazardın zaten. Burda milletin Arapça isim koymasına takmaya benzemez okul hayatı…
Sum16 Bbuusra ahahhaahah lise terk mi illa diploma mı yükleyelim buraya neyin egosu şimdi şişeceksin ne zorluyorsun anlamıyorum