2Princess1Mom Rumuz36 Kızımın ismi Laren Su. Laren iyi huylu temiz dürüst demek. Çok da duyulmamış bir isim. Kız olarak başka Lidya, Adel önerebilirim. Erkekde Ahlas, Karel var hoşuma giden duyulmamış 😊
Zananur Almira, Zana, Eflal ve Ebrar dört kızım var Allah’ım bütün evlatları korusun amin tekrar hsmileyim oğlum olursa Muhammed Ayaz düşünüyorum inşallah ♥️
BbuketK Rumuz36 kız için : serhildan , nüpelda , sueda , efnan , sühandan , yüsra Erkek için henüz hiç değişik duymadım 😁😁hep aynı ama benim oğlumun ismi yiğit aras fikir olsun 🥰 Kızım olursada inşallah efnan yüsra istiyorum 🥰
Cerenyagmur Erkek için Böke, Teo, Girgin, Seçkin, Başar, Artun, Yolaç Kız için Açılay, Gülce, Janset, Seçilay, Ursula
Benanne13 Ddd4 merhaba Yunan mitalojisinde maalesef su perisi anlamında değildir. Defne ağacı olarak bahsedilir daphne umutsuz aşkın hikayesidir. Enerjisini bu yönde taşımasın 🙏🏻
aysemmi Kız ismi olarak Milena duymuştum çok değişik gelmişti hiç duymadığım bir isimdi, yine kız ismi olarak Behre, Behra olabilir deniz anlamına geliyor erkek ismi değişik olarak Jabağı ve Kanşav duymuştum Çerkez isimleri sanırım
asli-tlk Rumuz36 kız olursa alya , esma , liya , düşünüyorum şimdilik Erkek olursa bir oğlum var adı alparslan ikincide erkek olursa ali asaf, çağatay başka da pek aklıma gelmedi :) çocuklar ismi taşıyor o yuzden düşünmek lazım 😌