Gamzebz Ben elendim kızlar kahverengi lekelenme başladı bu ay hem yumurtlama hem çatlama değerlendirmiştik oysaki nedenini anlamadım
Ftrhn beyzagrdg çıktı canım 17 civarı çıktı. Sınırda dedi doktorum iki gün sonra bir daha vereceğim. O yüzden korkuyorum
Canco Kızlar bat 4 eylül bugün elimde gebelik testi yoktu çokça ovulasyon testi olunca yaptım gebelik varsa çok koyu çıkıyor diyorlar ama benim çok silik çıktı yine de bir ihtimal var mıdır hamile olup ovulasyon testi silik çıkabilir mi?? Nurbl Elif-ada- Ftrhn
Ftrhn Canco ben gebelik testlerim 3 tane yaptım pozitifti ve o esnada ovulasyon testi de yaptım merak edip silik çıkmıştı yani. Ovulasyon testi kesin sonuç vermez canım
Gulcan_20 Kızlar 30 Ağustos da koyu renkte leke geldi 31 ta regel gözüküyordü ama olmadım 4 gün gecikme oldu bugün de regel olmuşum kahverengi renk normal mi
Canco Kızlar dün regl günümdü ama olmadım kasıklarıma ara ara sancı giriyor ya regl olucam yada gebelikte böyle sancı olur mu elimde kaset test var ama yapmaya korkuyorum iyice geciksin diye bekliyorum Elbu beyzagrdg Minkkk
Minkkk Canco benim regli olacakmış gibi ağrım vardı canım hatta kanamam oldu 2 kez peçeteye silince regli oldum sandım bel ağrımda vardı