zhmr Arkdşlar 1cm acklığm var yarın suni sncyla doğum başlatılacak 3cm olunca epidural uygulycakmış doktrum benim gibi olan veya bu durumdan blgisi olan varsa yardmcı olurmusunuz ??
Makbuss zhmr Allah yardm etsn cnm bende yarin doguma girecem insallah 3 cm acilmam var ama sancim yok Allah bir avazda kurtrsn insallah ikimzde
Esse zhmr canım ben De senin gibiyim yarım sabah 6da suni sancı verecek doktorum 1cm açıklık var ama benim şuan sancım başladı gerçek mi yalancı öı anlayamıyorum
Tatlihamis zhmr nasıl yani 1 cm açıklıkla doğummu baslatilirmis neden doğumun kendiliğinden başlamasını beklemiyor doktorunuz zorla suni veriyor olmicak sezeryana alicak ondan sonra ben olsam gitmem
Kubkub 40+4 bende canım. 2 cm açıklığım var nişanım geldi ama bebek çok yukarda. 10 dk da bir sancım geliyo, ve şiddetli bi sancı. Belden giriyo kasıklara geçiyo. Bağırmamak için zor tutuyorum kendimi. Dünden beri böyle uyku uyumadım hiç. Doktor da cuma vercem dedi suni sancıyı, başta perşembe demişti. Cumaya erteledi. Ben cumaya kadar nasıl durcam böyle bilmiyorum. Nst de 120 lere kadar çıkıyo sancım. Kıvranıyorum evde resmen. Bide hazırlık sancısı diyo buna. Bu hazırlıksa ben gerçeğinde napıcam. Çok kötü durumdayım acilen doğurup bu acıdan kurtulmak istiyorum hiç ara vermiyo 10 dk sonra geliyo hep :(
zmmercan Kubkub nstde sancinin kac oldugunu nasil anliyorsunuz .. ben bakiyorum bakiyorum cozemiyorum 😂
Esse Kubkub ayyy aynı ben şuan öyleyim canım sıcak duş iyi geliyor ve sancı gelince 3-5nefesini yapıyorum geceden beri hiç uyumadım ve sürekli tuvaletteyim 😞
Duygu_555 Benim de 2 cm açıklığım vardı 4 saat suni sancı çektim hastaneye gitmeden önce de suyum gelmişti zaten, cuma günü saat altıda yatışım oldu saat 11 de doğumum oldu. Epidural normal doğum yaptım. Epidural tamamen ağrısız sanıyordum ama öyle değilmiş. Başkasını bilmiyorum ama benim öyle oldu.Allah hayırlı doğum nasip etsin size de.
mrshavva Benim hiç açılmam yoktu ta ki Pazartesi gününe kadar doktorum Pazartesi Doğum olacakmış gibi hazırlıklı gel demişti Pazar günü bel ağrısı çektim bütün gün nişanım gelmişti nasılsa sabah gideceğim diye gitmedim hastaneye sabahta hazırlanırken suyum geldi çok az birşey gittik hastaneye sancı aralıklarını takip ettim bilgi verdim ve direk Doğuma alındım 4-5 cm açılmam olmuş nstye bağlandım sonra da suni sancı verdiler ve çok şükür ki minik kızıma kavuştum 🥰🥰 inanılmaz bir andı 👼🏻👼🏻👼🏻 Darısı tüm annelerin başına inşallah
Burcan mrshavva kaç haftalıkken açıklığınız yoktu ne zaman oldu bende 40 hafta oldum hiç açıklığı yok merak ediyorum
Kubkub zmmercan iki tane rakam yazıyo zaten ekranda sağda ki bebeğin kalp atışı solda ki benm sancımı gösteriyo. Sonra onu kağıda döküyo makine.
Kubkub Esse 3-5 nefesi nedir canım ? Sıcak duştan da korkuyorum bebek kakasını yapıyo diyolar sıcak su tutunca. Daha doğrusu sıcak ve soğuk olmıcak diyolar ılık olcakmış. Sürekli hale geldi bel ağrım. Napıcam bilmiyorm Allah yardımcımız olsun 🤷🏻♀️
Esse Kubkub canım ben belime tuttum suyu çömelme hareketi yaptım duşta.3e kadar sayıp nefes al verirken 5e kadar say sancı gecene kadar yap sancı geçince normal nefes al
Makbuss zhmr cnm bu haftaya kdr hic acilmam yoktu biraz temizligi abarttim iki gune temuzlik ve bol hurma yedim bence bunlr fayda etti
zhmr Tatlihamis senden ümütlüyüm çatın müst dedi iki saat suni sancıda 3cm acılman olur dedi dha snra epidural uygularz dedi bende dha fazla bekleyp riske atmak istmedim bide kanamam var hafif o yzden yarın başlatack