Srp37 Merveaslann afiyet gittiğimde sema Soysal vardı sonra o erdem çamlıcaya geçince bende oraya geçtim kendisinden çok memnunum illa afiyet istemezseniz erdem çamlıcayı tavsiye ederim.
Ebmffeg Ben Nigar hanıma gidiyorum ayın 11inde doğum planladık güzel ilgileniyor herşeyi anlatıyor güzelce
Ebmffeg @Merveaslann SGK olana normal doğum 14bin sezeryan 16bin dediler ama benim yok sigortam o yüzden 24dediler sezeryana
Bebeannesi Ebmffeg size nasıl 24 dediler benim de sigortam yok ama annelik hakkı diye bir hak var ve doğum ücretleri muayeneler geriye dahil sigortalı olarak ücret ödüyorum hastaneye bunu bir sorun isterseniz
bebeklerimveben_ Ben 2. Bebeğimi orda doğum yaptım Nigar hanıma takipliydim hala görüşüyoruz mükemmel bi insan çok zarif gece bile mesaj atsa dönüyor kesinlikle tavsiyem
Yaza34 bebeklerimveben_ Nigar hanımdan numarasını nasıl aldınız nasıl istiyorsunuz yani cevaplarsanız sevinirim
bebeklerimveben_ Yaza34 numara vermiyor İnstagram Dan gece bile yazarsan cevaplıyor en kötü hastaneyi arıyorsun onlar ulaşıyor
Melek3675 Civcivlerinannesi ben çok memnun kaldım herseyiyle çok güzeldi özellikle doktorum benim şansımdı 🥰🥰
Mikrofon0 Merveaslann 22 sene önce orda doğmuşum 😅🙈 şimdi ne halde bi bilgim yok beni doğurtan ebe de yok orda o olsa onu tavsiye edeyim dicem 😅