Rabiayce Zehrarel Ben öğrendim kuzum 12.haftada devlet hastanesine gidiyodum zaten en başından beri ama doktorum çok iyiydi saolsun ve deneyimli bi doktordu sordum ve hemen söyledi bi oğlum olacak çok şükür allahıma 💙💙🙏
esractn Zehrarel 14+5 ikizlerim. Haftaya gidicem öğrenirim artık diye düşünüyorum 👼🏻👼🏻 devlete gidiyorum söylemezse 1 seferliğine özele gitcem pazartesi gunu 🤗
Zehrarel Rabiayce ya bende erkek istiyorum ilk çocuğum en başta sağlıklı hayırlı olsunlar ama hepsi insallah😊😍😍
Bulutlu Ben de 15+2 az önce öğrendim. Oğlum olacak inşallah 💙 Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla gelsinler🤗
Zehrarel Bulutlu amin canim bende ölecem meraktan yaa 10 haftalık olacak yarın acaba gitsem soylemezmi
Zehrarel Ftmcmc yapmaa ya simdiye kadar bekletmis seni senin minigin yazık anneye yaa göster kendini artık
erda devlette ikli teste 13+0 haftamda perinatolog kız gibi demişti bugün 16+0 da gittim erkek dedi haftaya özelde muayenem var bakalım o ne diyecek :)
Svnccnr 10 haftalık hamileyim heyecanla bekliyorum 13. Haftada kontrolüm var o zaman belli olur galiba
Rabiayce Zehrarel İçinden ne geçiyosa o oluyo buna inanıyorum ben en başından beri erkek diyodum öyle de oldu çok şükür hissediyosunuz yani bence
esractn Zehrarel 1kiz,1 erkek olsun isterim Canım ama sağlıklı olsunlarda hic farketmez 2 kiz, 2 erkekde olur tabi hic farketmez🤗