Melike_00 Busraincc kız benimki yine yarına kaldı doktor yokmuş bugün gitmedim 🙄 heyecandan öleceğim artık doğurmak istiyorummmmmmmm
Busraincc Melike_00 ben gittim aşko doktor her şey yolunda doğum da normal gözüküyor şuan ama idrar yolu enfeksiyonu biraz yüksek çıkmış ona tek kullanımlık bir toz antibiyotik verdi kan değerim de düşmüş falan ama bebiş daha beklemede sanırım rahatı yerinde dedi 😂😂
Melike_00 Busraincc yaa bakalım inşallah benim oğlanın da keyfi yerindedir. Gerçi 40. Haftaya gelmeden doğsun istiyorum ama hiçbir belirti yok 😅
Semihaoyku ulkutom bgun gittim doktora 37 haftayim 3 kilo 50 gram geldi baş geliş kanalda 2 gündür pelvis kemiklerim ağrı yapiyo yurutmuyo sordum artık çıkmak istiyo baski yapıyor kanalda dedi suyu falan yeterli iyi ama böbrek büyümesi gördü bebekte şimdiye kadar takip ettim görmedim bu hafta hafif büyüme var deyip perinatoloji bölümüne gönderdi bakalım cumaya gidecem
Busraincc Melike_00 benim de aynı valla bakalım artık ne zaman gelecekler 🤭 nst de gram hareket etmedi nst bitti kalktım başladı oynamaya o yüzden yarın tekrar çağırdı doktor
M-Urass_Mom Simge22 Melike_00 Her doktorun kendince bir görüşü var diye demek ki 🤷🏼♀️ Ben de sorduğumda istediğin bitki çayını içebilirsin ama en fazla bir iki bardak, her şeyin fazlası zaten zarar demişti. 🤷🏼♀️🐣🐣
ArzumSena ulkutom merhaba benimde 38+6 şuan .. 38+4 te alttan muayene olup 2 cm açıklık olduğunu öğrendim, eve geldim kahverengi akıntım var , tuvaletimi yapıp temizlenirken geliyor. Normal olduğunu söyledi doktorum, sancı çıkmıyor nts de , bekliyorum bakalım
Melike_00 Busraincc bugün gittim. Benim doktorum izne çıkmış başkasına muayene oldum ama ultrason bakmadı doktor. Bebek az hareket ediyor dedim sıkıntı yok öyle hissedersen 3-4 gün sonra gel dedi işte devlet hastanesi ne bekliycen çati muayenesi de oldum
Busraincc Melike_00 aa neden bakmadı nst de mi çekmedi ? Ben de devlete gidiyorum da doktorum özelden devlete geçti o yüzden. Benim de çarı muayenemi yapmadılar jsjwksksk
Hayatelif ulkutom benim de tam 20 gün var sezaryen olacak ama sancım oluyor nst de çıktı erken gelmezse bebiş bakalım 😄
Melike_00 Busraincc nst ve çatı baktı sadece enfeksiyonum var dedim ilaç verdi. Hocam suyu azalmış olabilir hareket etmiyo dedim sıkıntı yok 2-3 gün sonra yine gel dedi gönderdi ya cildirmamak elde değil gerçekten bende plesanta yaşlanmasi erken başlamıştı yani belki bebeğimin kilo alımı durdu nerden bilicem hiç ilgilenmiyorlar ya
Busraincc Melike_00 istersen başka bi doktora daha görün aşkım böyle aklında soru işaretiyle kalmak insanı sinir ediyor strese sokuyor bir şeyi yoktur inşallah sen dert etme 🥰
Melike_00 Busraincc teşekkür ederim canım haftaya doktorum geliyormuş yine gidicem salı ya da Çarşamba 💙 sağlıkla gelsin bebislerimiz