M-Urass_Mom Simge22 Melike_00 Her doktorun kendince bir görüşü var diye demek ki 🤷🏼♀️ Ben de sorduğumda istediğin bitki çayını içebilirsin ama en fazla bir iki bardak, her şeyin fazlası zaten zarar demişti. 🤷🏼♀️🐣🐣
Busraincc Melike_00 benim de aynı valla bakalım artık ne zaman gelecekler 🤭 nst de gram hareket etmedi nst bitti kalktım başladı oynamaya o yüzden yarın tekrar çağırdı doktor
ArzumSena ulkutom merhaba benimde 38+6 şuan .. 38+4 te alttan muayene olup 2 cm açıklık olduğunu öğrendim, eve geldim kahverengi akıntım var , tuvaletimi yapıp temizlenirken geliyor. Normal olduğunu söyledi doktorum, sancı çıkmıyor nts de , bekliyorum bakalım
Melike_00 Busraincc bugün gittim. Benim doktorum izne çıkmış başkasına muayene oldum ama ultrason bakmadı doktor. Bebek az hareket ediyor dedim sıkıntı yok öyle hissedersen 3-4 gün sonra gel dedi işte devlet hastanesi ne bekliycen çati muayenesi de oldum
Busraincc Melike_00 aa neden bakmadı nst de mi çekmedi ? Ben de devlete gidiyorum da doktorum özelden devlete geçti o yüzden. Benim de çarı muayenemi yapmadılar jsjwksksk
Hayatelif ulkutom benim de tam 20 gün var sezaryen olacak ama sancım oluyor nst de çıktı erken gelmezse bebiş bakalım 😄
Melike_00 Busraincc nst ve çatı baktı sadece enfeksiyonum var dedim ilaç verdi. Hocam suyu azalmış olabilir hareket etmiyo dedim sıkıntı yok 2-3 gün sonra yine gel dedi gönderdi ya cildirmamak elde değil gerçekten bende plesanta yaşlanmasi erken başlamıştı yani belki bebeğimin kilo alımı durdu nerden bilicem hiç ilgilenmiyorlar ya
Busraincc Melike_00 istersen başka bi doktora daha görün aşkım böyle aklında soru işaretiyle kalmak insanı sinir ediyor strese sokuyor bir şeyi yoktur inşallah sen dert etme 🥰
Melike_00 Busraincc teşekkür ederim canım haftaya doktorum geliyormuş yine gidicem salı ya da Çarşamba 💙 sağlıkla gelsin bebislerimiz