Tgckbr zynepyldrm16 kl Knuslu Benimde 2 Eylül doğumum nasipse ama grip oluyorum ne olacak hiçbir fikrim yok 😔
zynepyldrm16 Tgckbr bende inanılmaz öksürüyorum öksürükten başıma ağrı giriyor bu şekilde dikişlerim bile patlar nasıl geçireceğim bilmiyorum 😞
Tgckbr zynepyldrm16 Yaa gerçekten mi Çok geçmiş olsun nasıl olacak bu şekilde çok Korkuyorum bir gün daha ertelensin istemiyorum yeterince stresteyim zaten biran önce kavuşalım
zynepyldrm16 Tgckbr ıhlamur içebilirsiniz ben ıhlamur içiyorum bir de sarımsak yiyin suyla yutun doğal antibiyotik
Gizemx3 zynepyldrm16 bizde 39 olduk haftaya pazartesiye kadar gelmezse sezaryen olucaz pek gelesi yok gibi
Lilaaaaaa Aslanmomy dikişler açılır diye dogum sancısı veya acilma olmasını istemiyorlar 2. Sezeryanlarda.
zynepyldrm16 Sulearas aminnn🙏 İnan ki daha sanki dün gibi bu zaman geçer mi diyordum . Burda 36-37 haftalarda olanlara çok özeniyordum ay o zamanlara gelsem bir diye ☺️ Yani geçmiyor gibi geliyor zaman ama inan ki geçiyor
esdemiralay zynepyldrm16 36+4 teyiz ama hep 5 eylülde doğuracakmışım gibi hissediyorum nasip diyelim 🤗❤️
Knuslu Tgckbr bebeginiz icin sizin icin en saglikli olani olsun. Antibiyotik mi kullanip sonrasinda sezaryen olcaksiniz
Tgckbr Knuslu Tabiki hayırlısı nasılsa öyle olsun sağlıkla sıhhatle 😊 ilaç falan vermedi ben kendim geçirmeye çalışıyorum