zynepyldrm16 An itibari ile 38. Haftadayız. 5 Eylül Perşembe gününe aldık günümüzü sizde durumlar nasıl ☺️
Esrashshshssh zynepyldrm16 aynı haftadayiz benim ilk doğum ve normal olacakmis hala ne sancı ne bjrsey var
Mernana zynepyldrm16 maşallah bende 1 gün sonra 38 oluyorum normal olduğu için bekliyorum ben daha. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Aslanmomy zynepyldrm16 sağlıkla kavuşun inşallah ama bişey sormak istiyorum sezeryan olacaksınız sanırım neden 40. haftayı beklemiyorsunuz
zynepyldrm16 Knuslu sizin hiç bir şey kalmamış çok heyecanlı gerçekten ☺️ ikinci doğumum olacak ilki gibi heycanlıyım 🤓
Tgckbr zynepyldrm16 kl Knuslu Benimde 2 Eylül doğumum nasipse ama grip oluyorum ne olacak hiçbir fikrim yok 😔
Knuslu zynepyldrm16 benim ilk doğumum ama planlı sezaryen istedim bi yandan rahat bi yandan endişe tüm duygular bir arada hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸😍
zynepyldrm16 Esrashshshssh bende de sancı vs yok kasıklarımda ağrı var sadece baskı gibi normal olsaydı daha ileri bir tarih olurdu muhtemelen
zynepyldrm16 Mernana amin inşallah 🙏 Hiç doğum belirtim yok sanki normal olsa 40. Haftayı bitirirdim gibi hissediyorum 🤓
zynepyldrm16 Aslanmomy merhaba 🌞 Bu benim ikinci hamileliğim ilki de sezeryendi Buda o şekilde ilkinde 39+4 e kadar beklemiştik bu ikinci diye sanırım 38+4 de alalım dedi
Lilaaaaaa Aslanmomy dikişler açılır diye dogum sancısı veya acilma olmasını istemiyorlar 2. Sezeryanlarda.
Dlnoz 38+2 normal doğum istiyorum ne sancı var ne açılma var bir an önce doğmak istiyorum beni en çok zorlayan mide yanması uykuyu da zehir ediyor günü de ne yersem midem çok fena haftalık şurup bitiriyorum 😭
Yusufun_Annesi22 Bizde 38 olduk doktorum 3 Eylül’de gelecek daha gün alamadık çok geriliyorum gün yaklaştıkça bir hafta çok çabuk geçer 🥴🥴
zynepyldrm16 Knuslu aminnn inşallah 🙏 benimde ikinci ama hala heycan mutluluk hepsi bir arada ilk gibi yaşıyorum ☺️