uzman_1annemy Eminenurrr1 Amin bugünlerede çok şükür yetiştik geldik buraya kadar inşallah hayırla ve sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun…🤲💕
aden026 Eminenurrr1 34+2 olacağiz gün bitimi, kasıklarım da ağrı ve batma hissi yaşıyorum son günlerde ama günümüze şükür 🙏🏻 siz nasılsınız
Melisinannesiii gulcin8396 aynıyız hafta olarak ayrı telaş sardı ikinci olcak nasıpse daha önce böyle hissetmiyordum şimdi korku panik heyecan hepsi bir arada
Alev6606 35 haftalık oldumm çok yorgun hissediyorum birde üstüne grip 🫣oldumm bel agrim hiç gecmedii hayırlısıyla kurtulalım kizlarrrr😚
hanlnim Eminenurrr1 35+3 oldum bugün ara ara vajinal iğnelenme batma ağrı oluyor kasık ağrısı oluyor ve yürürken belimden ağrı oluyor ama geçiyor birkaç saniye sonra. Uykusuzluk çok çekiyorum yetmiyor uyku🙁 doğum korkusu biraz biraz başladı makat gelişli bebeğim sezaryen olacağım büyük ihtimalle ama tarih belirsiz henüz🥲
Vaniliamom Bende 35+4 oldum enerjim sıfır belim feci ağrıyor. Karnım sürekli taş gibi kasıklarım cok ağrıyor😓
Echanim Kızlar bende 32+4 haftalığım bebek aşağı çok baskı yapıyor sanki cikicakms gibi 🥺bu neyden kaynaklı doğum yakinmi diye sancimi var anlamadım gitti kontrole 2 hafta var daha 🥺
1907sed Echanim alta baskı yapıyorsa ultrasonda çıkar muhakkak rahim ağzı kısalmıştır doktorunuz söyler. bende aynı sizin gibi hissettiğimde doktora göründüm. bebeğin başı alta baskı yapıyor bastırıyor demişti. rahim ağzın kısalmış demişti. progestana başlatmıştı ama sonra normale döndü 🌺
Bendiyebiri_ 34+1 haftaligiz gunuk.gunume uymayan geceler ayrı haram olan bir zamandan geçiyorum bazen midem bulanıyor bazende aşırı iştahlı oluyorum ağrılarım var bel kasık karın ikinci gebeliğim bir an önce bitmesini istiyorum çok yoruldum