50_68 Eminenurrr1 hiç uyuyamıyorum midem fena yanıyor 1hafta önce kasıklarım çok ağrıyordu ama şuan iyim ama uyku düzenim berbat 1 ay daha nasıl dayanacağım bilmiyorum birde ara hastalığı 😕
uzman_1annemy Eminenurrr1 33+4 deyim Aşırı derecede ağırlaştım bebek hep önümde ve sertleşiyor vajinaya baskı oldukça yürümek çok zor oluyor idrar ve büyük lavaboda da ağrılarım var muhtemelen 36 haftada yada biter bitmez alınacak ama 2 3 hafta daha nasıl ilerlerim bilmiyorum 🤦♀️
sumeyyeizmirli 36+2 yim, kasıklarımda kasılma yok ama vajinaya fena baskı var. Bebek iri diye sanırım, gelişimi 38-39 haftalarda🥹
Eminenurrr1 sumeyyeizmirli benim bebek için de iki hafta önden gidiyor demişti doktor acaba o yüzden mi baskı ve ağrı oluyor
Dmrl_02 Ben 36 haftalıgimm bel ağrısı çok oluyor vajinaya baskı yapıyor az kaldı ama ağrı olunca günler geçmiyor
Alkimbynz Pazartesi 35 haftalık olucam 2 gündür hissetmediğim ve 89 karı gören düzenli sancılarım oldu hastanede kaldım şimdi evde ilaç içiyorum aslında ben iyiyim ama sancıyı hisettmeidğim için içtiğim ilaçlar biraz bedenimi sarsıyor. Onun haricinde bebek biraz aşağıya indi 🌸
Maviss718 Haftamdayım kasık ağrım oluyor akıntı artışı var hiç halim yok sürekli yatasım var ama akşamları uyuyamıyorum nedense rahatta değilim 😌 midem yanıyor sağsalim alalım hepimiz inşallah bebişlerimizi🥰🙏
Eminenurrr1 Maviss718 bende uyuyamıyorum birde öğleden sonra falan hiç hareket edemiyorum neredeyse ciddi bir acı hissediyorum yürürken
gulcin8396 34+5teyiz bizde kolumu kaldıracak halim yok ağrım sızım yok ama enerjimde yok sürekli ağlamak istiyorum günler geçmiyor geceleri uyuyamıyorum sıcakta cabası
Melisinannesiii gulcin8396 aynıyız hafta olarak ayrı telaş sardı ikinci olcak nasıpse daha önce böyle hissetmiyordum şimdi korku panik heyecan hepsi bir arada
Maviss718 Eminenurrr1 bazen nefesimde kesiliyor zor nefes alıyorum sıcaklarda bastırıyor allahtan klimalar var 😌
miniiiikfasulye Eminenurrr1 34+2 Nefes almakta zorluk endişe stres 🥺31 haftadan beri erken doğum riskim var evdeyim o yüzden psikolojim bozuldu ayriyeten sınavım var deliricemm🥲 ekstra aile sorunları.