Zuuhl Merhaba arkadaşlar . Manisa’da yeni sayılırım. Gebelik takibi yapacak doktor arıyorum. Muayenede hızla geçiştirmeyen, detaylı inceleyen, hastayı dinleyen doktor arıyorum.Var mıdır bildiğiniz??
Azra8Engin Zuuhl ben izmirdeyim. İlk gebeligim de sıkıntı yaşadığım için Manisa’dan bile doktor arastirmistim. Soma’da Sergül aydın. Instagramda görüyorum melek gibi doktor. Bire bir muayenesini bilemem tabi. Akhisar’da Nurhan kılıç bu da aynı. İnstagramdan görüyorum birebir muayenesini bilemiyorum.
FKRKS29 Zuuhl bende grandmedical belgin hanıma gidiyorum güzel ilgileniyo birde orda hakan bey var onu da çok övüyorlar , bide şehir hastanesinde özde sakarya var onada gidiyorum dogumum onda olcak büyük iht çok güler yüzlü dinliyo insanı eşleride aliyo içeri
Aslidlk Zuuhl Mustafa Cihan baysal kesinlikle on numara doktor şehir hastanesinde İlk doğumumu yaştım klinik açtı şimdi
Zuuhl Bestedalgc grandmedicalde Nahit ata’yı övüyorlar ama randevu bulamadım. Hakan beye gebelik daha tam belli olmamışken gitmiştim biraz aceleci davrandı gibi gelmişti 🙈 ama tabi şimdi farklı olabilir
Bestedalgc Zuuhl evet nadiren yapıyor özellikle izin kullanılan haftalar hastalar yoğun olduğunda denk geldim bende yarın kontrolüm var yine olmaz umarım
Hilalsaatli Merhaba buldunuz mu doktor☺️ merkezde aylin coskuna gidiyorum dünyalar tatlısı bir doktor tavsiye ederim,ayrıntılı şekilde çok güzel ilgileniyor
Zuuhl Hilalsaatli Hilalsaatli merhaba teşekkür ederim ☺️ Ayşenur Evrenos hanıma takibe başladım . Oldukça ilgili memnunum ondan da