NurcanBk Merhaba, Sakarya Karasuya iş nedeni ile taşınacağız. Orada olan veya bilen birileri fikir verebilir mi? Hangi mahallesinden ev tutalım, yaşamak için nasıl bir yer?
Nursena2 NurcanBk orda yaşamıyorum ama kocaalide yazlıgimiz var oraya gidiyoruz bazen akşamları karasuya geçiyoruz gezmek icin. Bence çok sahil kismindan tutmayın yazın çok gereksiz bir ses oluyor ama kışın iyi yazın da sorun olmaz derseniz sahil tarafı herşeye yakın
Ecekrk NurcanBk oturacağınız yeri çok dikkatli seçin şimdi nasıl bilmiyorum ama birkaç yıl önce hep boş evler vardı ve günlük kiralaniyordu genellikle hele yazın gerçekten berbattı
hanlnim NurcanBk sakaryalıyım, karasuyu pek tercih etmem ama otuzikievler diye bir yeri var bir tık daha düzgün insanları var…
Sb123 NurcanBk karasu da yaşıyorum kabakoz incilli aziziye yani merkeze yakın yerlerden tutarsanız güzel olur sahil tarafında genelde yazlıkçılar oluyor bu taraflar yerli insanlar ama kiralık daire bulursanız tabi
Hhh03 Nursena2 kesinlikle katılıyorym karasuda gereksiz bi kalabalık var bizimdr kocaalide yazlığımız canım 1 2 senedir burasıda kalabalıklaşmaya başladı
hanlnim NurcanBk ben adapazarında merkezdeyim şu an. Ama bekarken baba evim serdivandaydı oralar daha iyi açıkçası
hanlnim NurcanBk adapazarı yenicamideyim ben eski yerleşimdir burası merkezde her yere ulaşımı kolay. Ama serdivan ayrıdır benim için daha yeni yerleşim deprem sonrası oraya kaydı çünkü
BetulSahin5444 NurcanBk Ben Karasuda doğdum büyüdüm eğer kiralayacaksaniz Karasu merkez mahallelerinden kiralayın derim deniz tarafı kışın ısıtma için sorun olabilir bide yazın çok karışık oluyor sahil tarafı.Merkezdeki evlere bakın derim Aziziye İncilli Mahallesi olabilir
NurcanBk BetulSahin5444 teşekkür ederim incilli de buldum bir tane inşallah hayırlısı olur yer kadar komşu da çok önemli
Anneadayiii NurcanBk karasuya yazın denzie gidiyoruz ve sahil kısmı aşırı kalabalık ve gürültülü tavsiye etmem. Adapazarı merkezde bakıyorsanız Serdivan in her yeri çok yakın değil tepe yerler de var. Erenlerde oturdum yıllarca. Şimdi Dilmen Mahallesine taşındım. Hastaneye yakın. Asla ama asla tavsiye etmem diyeceğim yerler Şeker Mah. Ve Küpçüler Mah. 🤦
Pamiramsi NurcanBk oralıyım tüm sülalem orda yaşıyor, her mahallede bir akrabam var. Bence en rahat ve her yere yürüyerek bile ulaşılır olanı Yalı mahallesi. Sesten uzak olsun derseniz yeni mahalle çok güzel ama tabi onun da gemi düdüğü sesi bazen korkutucu olabiliyor. Manzaralı evim olsun derseniz ennn güzel manzara kuzuluk mahallesindedir ama biraz tepede olduğu için eve yürüyerek gidecekseniz yokuş çıkmamız gerekir dolmuşlar oraya çıkmıyorlar maalesef. Önerilerim bunlar şimdiden hayırlı olsun eviniz 🥹🥰🫶🏻
NurcanBk Pamiramsi çok teşekkür ederim bir tane kuzulukta buldum fiyatı düşük sanırım yokuş olduğundan 😊 bir tane de incilli de buldum ona da bakacağım bilgiler için çok teşekkür ederim 🌸
Pamiramsi NurcanBk kuzuluk kışın çok eser bir de haberiniz olsun, ben ne zaman gitsem büyüklerimi ziyarete bi soğuk alır öyle dönerim 😂