BerivanLina Brcuburci yok daha 25. Haftamdym ben. Ama iki dogumu mu da orda yptm esler girmiyordu birinde korona vardi gorusmek bile yasakti digerinde sormadim ztn. Bi dahaki gidisimde sizin icin sorarim . Sizin sezeryan ama dimi
Songul211 ilaydaelcinn_1 hastalarına olan ilgisi nasıl ? Bende salı günü gitmeyi düşünüyorum genellikle sert bir yapısı var diyorlar
ilaydaelcinn_1 Songul211 Ay hayır hiiç öyle değil inanın. Ön yargılı olmayın derim. 🌺 Aksine çok güler yüzlü, çok ilgili, akıllarda asla soru işareti bırakmayan bir doktor. 🥲🥲
ilaydaelcinn_1 Tns1 Doktordan doktora değişiyor. Sabire hocanın 1600 müydü 1610 muydu öyle birşeydi mesela.
ilaydaelcinn_1 Songul211 Doğum ücretini bilmiyorum. Ben 2 sene önce doğum yapmıştım Bower’da idi Sabire hoca. Şuan Memorial’de muayene ücreti sigortalıya 1600 civarı birşey. Ama doğumu bilmiyorum dediğim gibi. 🙃
Songul211 ilaydaelcinn_1 kısmetse bende salı günü gitmeyi düşünüyorum peki doğuma kendisi giriyor yoksa eve mi giriyor
Mercan0652 ilaydaelcinn_1 canım ben sigortaliyim 1600 vermiyorum ki 15 tl veriyorum muayene oluyorum yanlışın var sanırım
Ayseguller ilaydaelcinn_1 sabire hocanın eli nasıl sezaryende ? Memnun kaldiniz mi ? Doğumunuz nasıldi acaba. Bilgi verebilir misiniz
BerivanLina Eslem2112 😂 biliyordum burda tanidik cikacagini 😂 cnm hislerim ya 😂😂 ben hazroya tasindim 3 ay once hazroda dgl bacim koyune tasindm😂