Ebbruc BerivanLina burda bi doktora takipliydim canım Batı Hastanesiyle anlaşmalıydı, şimdi perinarolog takipliyim irfan külahçıoğlu belki duymuşsundur. Oda Batı Hastanesiyle anlaşmalı çok iyi bi doktor ama
Ebbruc BerivanLina cenazesinden sonra eve gelip şükür namazı kıldım artık canı yanmıyo diye yavrum çok çekti çünkü, bu da beni hep çok üzdü 😔 gittiği yer güzel, belki dayısıyla dedesiyledir diye kendimi avutuyorum
BerivanLina Ebbruc ay masallah size Allah cok guzel sabir vermis yerinizde kim olsa aynisini yapamazdi❤️
Ebbruc BerivanLina veriyo bi şekilde , elimden gelen herşeyi yaptım . Her anında , her acısında yanında olmaya çalıştım elimden geldiği kadar. Çok sevdim ama Allahım daha çok sevmiş , yanına almak istemiş ne diyebilirim ki 😢❤️
Ebbruc BerivanLina evet canım merkezde, önceden de memorial aydın ılgına gidiyodum ama bazı sebeplerden bıraktım gitmeyi ona. İrfan hocayla daha iyi ilerliyoruz
Mercan0652 Kızlar benim doğum sigortam var memoriala gitmeyi düşünüyorum ama diğer hastanelerde de geçerli sigortam Memorial daha iyi diye düşündüm hangi doktoru önerirsiniz?
Brcuburci br2023 oraya bir kere gittim ikili test yaptırmaya oda.kendi doktorunuz varmı yoksa doğumda herhangi bir doktor mu giriyor bilginiz varmi
br2023 Brcuburci Hiç bilmiyorum ya kendi doktorum yok malesef devlet olduğu için hiçbir şekilde sabit bir doktorla kalamadm🥲
BerivanLina Brcuburci yok daha 25. Haftamdym ben. Ama iki dogumu mu da orda yptm esler girmiyordu birinde korona vardi gorusmek bile yasakti digerinde sormadim ztn. Bi dahaki gidisimde sizin icin sorarim . Sizin sezeryan ama dimi
Songul211 ilaydaelcinn_1 hastalarına olan ilgisi nasıl ? Bende salı günü gitmeyi düşünüyorum genellikle sert bir yapısı var diyorlar
ilaydaelcinn_1 Songul211 Ay hayır hiiç öyle değil inanın. Ön yargılı olmayın derim. 🌺 Aksine çok güler yüzlü, çok ilgili, akıllarda asla soru işareti bırakmayan bir doktor. 🥲🥲