hamileyimkiben mavisevdamm_m arkadaşım Melih beye gidiyor bayılıyor bende çağsu da sevgi hanıma gidiyordum o gitti şimdi Betül hanım gelmiş Salı ilk defa gideceğim
KRabia7 mavisevdamm_m melih beye gittim ultroson cihazı falan güzeldi sorulari cok guzel cevaplıyor anlatiyor
Evhamlikurabiyeanne Bir defa melih hocaya gittim cagsu takipliydim orada dogum yaptim ama melih hocadan cok memnun kalmistim riskli gebeligimden dolayi bir daha gidemedim.Betül hanimla Ayse Kula ya gidip dogum yapan tanidiklarim da var memnun kalmislar
mavisevdamm_m Evhamlikurabiyeanne Betül hanım gitti cagsuya diye biliyorum Melih beye de randevu yok riskli gebe olduğum için cagsu sahip çıkmıyor bende arada kaldım
CeylanAk Melih beyi çok iyi diyorlar ilgiliymiş ben gökçeye gitmiştim hiç memnun kalmadım girmemle çıkmam bir olmuştu
mavisevdamm_m hamileyimkiben bende cagsuya gidiyordum riskli olduğum için erken dogjm ihtimaline karşı sahip çıkmadılar devlettekileri tanımıyorum çok arada kaldım
Sahim Bende Büşra şahine randevu aldım ilk defa gidicem. Hakkında bilgisi olan varsa öğrenmeye talibim 😅
Evhamlikurabiyeanne mavisevdamm_m ben de riskli gebeydim devlet kabul etmedi cagsuda yaptim baya da risklerim vardi kimdi doktorunuz cagsuda
hamileyimkiben mavisevdamm_m geçmiş olsun bence direk gidin Melih beyin kapısına randevu bulamıyorum ama sizi istiyorum diyin , arkadaşım 30 dan beri randevusuz gidiyor
mavisevdamm_m Evhamlikurabiyeanne Tolga beye gidiyordum. 27.haftada sancılarım başladı bebek doğarsa yasatamayiz dedi Düzce’de araştırma da kabul etmedi yenidoğan yoğun bakımları 32 haftadan itibaren kabul ediyormuş boluya sevk edildim.. şu an 32 haftalık oldum boluya git gel olmasın diye araştırmaya başladım cagsu bana yenidoğan kuvezlerimiz 36 haftadan sonra kabul ediyor dedi
mavisevdamm_m O şekilde rica edince alıyor mu genel de devlet çok ters oluyor ya biraz çekiniyorum hamileyimkiben KRabia7
KRabia7 mavisevdamm_m eylülün ilk haftasında melih bey izinli bu arada bana öyle söylemişti. Ben randevu bulamazsam dedim gel hallederiz falan demişti.
mavisevdamm_m KRabia7 peki genel olarak devletten memnun musunuz biraz korkularım var sizinde fikrinizi alayım