Sakinesakine Ss4 Rabia_36 KaderCenkPera busraaa57 [silindi] Sevginur61 bunu yazma sebebim sizi korkutmak değildi 😢 sadece bunu düşünerek doğuma girerseniz gerçekten o söz kafanızda dönüyo ve bi an önce o bebeği ordan çıkartmam gerekir diye bi düşünce yerleşiyo beyninize ki bunu doğum sırasındada güçlü olmanız için söyliyorlar çünkü doğuma girmeden nefes egzersizi yapan ıkınan insanlar olduğu için masada güçleri kalmayıp sezeryana alınıyormuş bunu bilinçlendirmek için yazmıştım korkuttuysam özür dilerim sadece motive etmek için bir söz yani o bebeğe bişi olabileceğini anladıkları an direk sezeryana alınıyorsunuz zaten
Sakinesakine Ss4 Rabia_36 KaderCenkPera busraaa57 [silindi] Sevginur61 kızlar gerçekten korkutmak değil motive etmek istemiştim bunun bilincinde doğumu yaptığım için sizlerde bilinki boşa kendinizi yorup yorgun düşmemeniz için yazdım
Rabia_36 Sakinesakine haklısınız işte bizde korkuyoruz 🥲inşallah hepimizin kolay olur sizinde gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bebisinizi🥰
Ss4 busraaa57 bende 2 haftam kaldı ve normal dogum istiyorum. Yeni korku yüklendi resmen. İlk gebelikte kim ıkınmayı bilirki kimse? Herkes nasıl dogurdu? Demekki ıkınma hissi gelir insana diyorum kendime
Sedadvc Ss4 Kızlar bebeğin cikarken boğulma ihtimali yok çünkü bebek göbek kordonu kesilene kadar nefes almıyor zaten. Oksijeni plesantasi sağlıyor ona.
Sakinesakine Rabia_36 İnşallah kopkolay doğumlaarınız olurda sağlıcaklar bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏 amin çok teşekkür ederim 😊
Ss4 Sedadvc oksijensiz kalma kısmı nasıl oluyor peki? Bazı cocuk kalıp engelli oluyor ya.Ay içimi rahatlattnz vallai💕
Sedadvc Ss4 plesantasindan gelen oksijeni kesilmiş olabilir. Kordon problemleri filan yüzünden olabilir. 🤔