• Kızlar tokluk kan şekerim 170 çıktı

Daha bende yaptırmadım yapılacak hiç kusura bakmasınlar diyet miyet yapamam 😀😀😀

Zeynep23 benim yapmam lazım galiba daha sonuç almadık ama bira fazlada kilo aldım 🤦‍♀️

Zeynep23 78 le hamile kaldım 29 haftalığım 93 kiloyum 🤦‍♀️

TubaKorkmaz öncekinden daha fazla çıktı ya şimdi doktora gidicem tekrar riskli gebeliğe yönlendirdi 213 çıktı 😳

Esraz peki ne gibi riskler varmış 😱 umarım bir sıkıntı olmaz

Didem şuan bekliyorum doktorla görüşüp riskli gebeliğe gidicem.

Esraz tamam korkma canım sana sıkı bir
              Diyet vericekler onu tamamen uygulamaya çalış ailede varmı şeker hastalığı ve açlık şekerin kaç

Esraz bende diyabetliyim de bana da bilgi verir misin rica etsem

Didem canım benim tokluk kan şekeri 213 çıktı bugün hastaneye yatıracaklardı ben istemedim diyet verdiler şeker tuz ekmek yasak tam buğday ekmeği 3dilim ya resmen şeker hastalarına verilen diyeti uygulayacağım bir hafta sonra tekrar gidicez kan tahlili vericem ona göre karar verilecek

1PrensAnnesi 10 gün önce 170 çıktı tokluk şekerim doktor tekrar bugün tokluk kan şekeri mi ölçtürdü ve 213 çıktı riskli gebeliğe yönlendirme yaptı ve hastane ye yatmam gerekiyor dedi kabul etmezsen diyet uygula bir hafta sonra tekrar kan şekeri ölçümü yapılacak dedi şuan resmem şeker hastası diyetine girdim inşAllah haftaya şekerim düşmüş olur da yatmak zorunda kalmam hastane de 😕

Esraz ah cnm çok geçmiş olsun inş iyileşirsin inş geçer dualarım seninle 🙏🏻 Güzelce uy diyetine bebeğinide kendnide koru ❤