1Prens1Prenses53 Durunisa çok teşekkür ederim,iyi bari çok yaramaz olmasın da 😊şaka bi yana da canları sağ olsun yeter ki yaramaz da olsa evlat uslu da olsa evlat. 😊 benim ki meraktı sadece.çok teşekkür ediyorum cevap verdiğin için 🌸
--sy Durunisa valla ben annemin evinde fasulyeye burun kıvırırdım ama hamilelik olunca yaz kış iyi kötü tanımıyor 😂
Durunisa BetulSahin5444 🤣🤣🤣bende düşünmüyor degılım bir bedel ödüyoruz ama bu nasılsa ömür boyuya biçildi bize ama varya peygamber sabrı var bızde daha benımki bana diyo seni cekıyorum bıktım diyo bana 🤣
19Merve-nur Pelinaltnl prilam 1 kere içtim yan etki çarpıntı tansiyon düşmesi daha çok kusma yaptı prizine başladım o şuan idare eder ama yine su icemiyorum kusuyorum nedir bu su problemi anlamadım…
Pelinaltnl 19Merve-nur ay çok geçmiş olsun bendede şu bir süre bulantı yaptı içine limon sıkıp içmeyi dene veya bir adet çilek at içine seftali falan tadını degistirsin maksat
19Merve-nur Pelinaltnl tadı değil sorun mid m kabul etmiyor hoşaf falan çorba da icemiyorum malesef tesekkurler