iremsevinc Durunisa sulu köfte yaptım patatesli birde yoğurt turşu yeter 😀 dün nohut sebzeli bulgur pilavı vardı
BetulSahin5444 Durunisa Türlü cacık yeter bunları yaptığım için şükür namazı kılsın.koca beyefendisi inanın sürüne sürüne yapıyorum bulantı baş dönmesi tavan hiç takatimde yok iki küçük kızım olmasa hiç ugrasmam
Durunisa BetulSahin5444 keske kılsalar daha laf ederler bende iki cocukla ve hamılelıkle zorla yapıyorum yınede laf eder benımki
busraayaz_ bugünkü menüm sadece sebzeli tavuk but haşlama, hatta sayfam var kızlar takip etmek isterseniz hesabım @mutfakatolyemm_
Durunisa 1Prens1Prenses53 😁😁😁yok canım benım adım ebru sayfayı acarken kabul etmedi bende kızlarımın adını koydum ıkısının ıkıncı adını😁buyuk kızım ebrar nisa kucuk kızımın adı efnan duru iki kızımın adı da kuranda gecıyo
1Prens1Prenses53 Durunisa yaa ikisinin de isimleri çok güzel,hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşaAllah🤲🏻 bende duru Nisa ise karakter olarak nasıl yaramaz mı uslu mu sorayım dedim,o yüzden yazdım 😄
BetulSahin5444 Durunisa Şöyle karısına yardım edip temizlik yapan adamlar görüyorum bazen acaba gerçek mi yoksa rolmu diyorum
Doamomy12 Durunisa Kızlar ben bu gün fırında beşamel soslu makarna mercimek çorba salata yaptım hem pratik hem doyurucu 37 haftalık hamile olduğum için tezgaha çok yaklaşamıyorum belim çok ağrıyor pratik şeyler yapıyorum genelde yada eşim yardımcı oluyor yemekte sağolsun