4949zilanerturk gktgmom bende oglen 2 gubi ayni dediğin sancilari çekiyordum gece satt 1 oldu sonra yavaş yavaş suyum geldi sonra nişan .açılma 5 santim olmuştu gece. 3 gibi suni sancı verdiler ama hissediyorum tabi 11.50 de bebeğim doğdu ama bebeğin kalp atışı yavaşladı icin acil sezeryan oldum şuanda pişmanım keşke evde sancılarımi bekleseydim
gktgmom 4949zilanerturk benim dün gece nişanım geldi canım kalkıp yürüyünce hafifliyor ama oturunca duramıyorum belimde ağrımaya başladı ne yapsam bilemiyorum sıcak duş aldıktan sonra oldu
Sevginur61 gktgmom sakin olun en iyi kendiniz anlarsınız. Suyunuz henüz gelmemiş sancı sıklığını kontrol edin çok fazlalaştıysa duşunuzu alın güzelce hazırlanıp hastaneye gidin bence ☺️ şiddetinden çok sıklığı da önemli. 10 gün önce öyle bir sancı yaşadım ki doğuruyorum sandım ama açılmam bile olmamış hala da bekliyorum o yüzden siz panik yapmadan sancınızın sıklığını da konrtol edin
4949zilanerturk gktgmom benimde doğumdan 4 gün önce sari kivamli kalin bi akıntı geldi demeki nisanmis o su geldikten sonra da kahverengi kan geldi yani senin doğumun başlamış bende ayni gece gitim duş aldım belki gecer diye ama biraz uzandım daha da arttı kalınca bi bardak kadar su bosaldi bacağımdan
zeynosileannis gktgmom olmuştur sabahtan akşama kadar olabilir güzelce takip edin sağlıkla kolaylıkla gelir inşallah
Tomucuk12 Ya doğumunuz başlamıs resmen burda ne arıyosunuz ne yazıyosunuz anlamıyorum.. bu ne bılıncsızlık cıkıp gıtsenıze hastaneye, burdakı ınsanlar normal kal evde dıyınce kalacakmısınız?
gktgmom Sevginur61 bebeğim sürekli karnımda toplanıyor ve asla düzelmiyor otursamda kalksamda kasıklarım ve belim ağrıyor sancıyı evde çekmek istiyorum gittiğimde açıklığımın olmamasından korkuyorum
Evita_000 Normal istiyorsanız 10 cm açıklık olması gerekir yoksa sizi nst ye bağlayıp beklerler sadece ben hiç beklemedim evde sancimi çektim benim çatı uygun olmadığı için sezaryen oldum :(
gktgmom Evita_000 benim çatı muayenem yapıldı ve çatılarım normal doğuma müsaitmiş ebede uyarıda bulunmuştu doğum başlasın diye ama sancımı evde çekmek istiyorum açıklığım en son 1 cm di hiç açıklığımın olmamasından korkuyorum
gktgmom Bitaneanne hala aynıyım canım belim ve kasıklarım ağrıyor ve bebek kendini sürekli karnımda topluyor karnım çok sert
gktgmom 4949zilanerturk benimde geçer diye uzanıyorum ama geçmiyor dahada şiddetleniyor aksine ayağa kalkıp yürüyünce hafifliyor açıklığımın olmamasından korkuyorum
4949zilanerturk gktgmom olur olur merak etme kendini çok yormadan egzersizleri yap çünkü sana doğumda da güç lazım olacak
4949zilanerturk gktgmom suan nasılsın peki hastaneye gitin mi kiz vala ben sancıdan telefonu düşünemiyordum sen nasıl dayanıyorsun bide kaç haftalık cnm
gktgmom Bitaneanne bugün çok temizlik yapıp kendimi yormuştum ondan mı oldu acaba eğilip kalkmıştım sürekli
gktgmom 4949zilanerturk 38+5 haftalığım canım hastaneye gitmedim çok şiddetli değil diye bir de ilk gebeliğim yani ne kadar şiddetli olması gerekiyor onuda bilmiyorum ama şu an dayanabiliyorum
gktgmom Manolya-27 doğurdum canım acil sezaryene alındım kanamam olduğu için keşke hastaneye daha önceden gitseymişim
gktgmom Ftmsre üç gün önce gece bir anda su gibi gelen kanamayla hastaneye gittim acil sezaryene alındım doğurdum