Betl35 LinamAsyam Valla şu ana kadar 20 kilo aldım 😔 iştahım normal ne açıldı ne kapandı valahi 😂 Ayı haftadayiz suiznle 🧡 sağlıkla gelsinler
gktgmom Diloshhh24 sizinle aynıyız bende 38+5 haftalığım nasıl gidiyor sancınız var mı hiç yada açılmanız
Diloshhh24 gktgmom valla canım arada adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor ama geçiyor sonra gelesi yok gibi ve iri bebek dedi doktor pazartesi tekrar gidicem olmazsa sezeryan olacağım 🥲 sen?
busraburakefe Ben de 37+5 teyim çarşamba sezeryan olacağım inşallah çok heyecanlıyım. Ayaklarım davul gibi şişiyor. İştah fazla yok normal. Çabuk yoruluyorum artık kavuşmayı bekliyorum
Betl35 busraburakefe Özel mi devlwt mi sizin Yaa banada keşke o zamanlara verseler bende artk çok zorlanıyorum pazartesi belli olucak
Momybaby Betl35 ya haftamız aynı 🌸 doğum şeklim henüz netleşmedi. Aslında bende doğal yollardan bekliyorum gelsin diye ama hissettiğim ağrı vs yok hiç… hem heyecanlıyım hemde çok stresli. Neler olacak diye ☺️
busraburakefe Betl35 özel hastane takipliyim. İlk oğlumu da 38+3 te kucağıma almıştım. Bana kalsa daha erken istiyordum doktorum kabul etmedi 38 den sonra olabilir dedi
gktgmom Diloshhh24 benim nst de düzenli sancılarım çıktı hemen çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklığım vardı ebede doğum başlasın diye uyarı vermiş dün gecede nişanım geldi canım şimdide adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor 😢
Betl35 Gul2808 Yaaa sağlıkla alın kucağınıza 😍özel mi devlet mi sizin benin gunun pazartesi belli olucak muhtemelen 7sinde alırız dedi
Betl35 busraburakefe Şu son hftalar hc geçmiyor ya gerçekten bide artık çok zorlaniyorum ayaklarini şuan kaburgamin orada hissediyorum mesela 😂
Gul2808 Betl35 özel normalde 10 da alacaktı bizim de ama çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum o yüzden erkene çektik
goktugceee Betl35 hahaha 🥲ya aynısı uyutmuyor öyle olunca kaburga tarafında biz de 36+1 olduk sağ kaburgamın oraya dayanınca çok rahatsız ediyor
Diloshhh24 gktgmom yaa öylemi sağlıkla alın kucağınıza bizimki pazartesi belli olacak bakalım Allah yardımcımız olsun 🥹
Halime5947 gktgmom bende aynı durumdayım ntsde sancım çıktı 3 santim açılmam vardı dün akşam nişan geldi ama tık yok tahminen ne zaman gelir acaba