Yasemnnnnn Kızlar kimyasal gebelik geçirdim fakat kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ve doktorum ara vermene gerek yok dedi böyle olup bir sonraki ay hamile kalan var mı? Yada ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Sultantalc Yasemnnnnn geçmiş olsun Ben Ekim ayında geçirdim ocak ayında hamile olduğumu öğrendim sonraki ay da olur ama yinede 2 adet görmek istedim rahim toparlansin diye şuan 36 haftaligiz
yesim-1 Yasemnnnnn bende ilk hamileliğimde kimyasal oldu. Çok üzüldüm sonrasında Dr buldum bi tane o da dedi ya ne üzülüyorsun bildiğin adet olmuşsun gibi düşün bak kanaman bitsin sen birdahaki aya hamile geleceksin bana dedi. O sözleri beni çok rahatlattı. Çünkü rahim kendini hamile kalmaya alıştırmış oluyor kimyasalda. Bir sonraki ay hemen hamile kalıyorsun. Bak sende de öyle olacak inşallah 🫶🏼🐣 sakın üzülüp stres yapma hatta ben o kimyasal üzerine 2 tane doğum yaptım şuan 3. Ye hamileyim 7+5 oldum ☺️
Hamide_00 Yasemnnnnn bende öyle geçirdim canım 3 ay korunmamı söyledi doktorum bende öyle yaptım folik asit 3 ay süreli bi ilaç da yazmıştı bana onu kullandım bir yılı geçti ama hala hamile kalamadım sıkıntı streslerden diye düşünüyorum artık herkes çok farklı geçiriyo
BabbyMother Yasemnnnnn canım bende uc tane kımyasal gecırdım. Cok uzulmustum. Doktor uzulmememı hatta sevinmemı soyledı. Kımyasallar sayesınde rahim temizlenip sağlıklı bebekler olusurmus. Sımdı bır kızım var sağlıklı cok sukur. Ikıncıyı dusunuyoruz 🥰
Yasemnnnnn Sultantalc teşekkür ederim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah banada nasip olur 🌺
Ebrulis Şubatta kimyasal geçirdim kürtaj falan olmadım erkendi daha cünkü kanamam oldu. Martta hamile kaldım. Ekstra korunmama falan gerek olmadığını söyledi doktor istiyorsanız devam edebilirsiniz demişti. Şuan 26 haftalık hamileyim prensesime🌸
Yasemnnnnn yesim-1 yaa gerçekten mi çok içim rahatladı geçen ayda çok stres yaptım acaba ondan mı böyle oldu diye çok sıkıntı yaptım 🌺 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah rabbim banada nasip etsin 🎈
Yasemnnnnn Hamide_00 inşallah sanada nasip olur rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın 🌺 bende folik asit kullanıyorum inşallah önümüzdeki ay olur
Sedaccls Yasemnnnnn ben mayısta geçirdim hala gebelik oluşmadı doktor bana da korunmana gerek yok kimyasal oluyorsa bebeğin olabiliyor demektir denemeye devam et demişti
Yasemnnnnn Sedaccls inşallah olur folik asit kullandınız mı bide bazen vitamin eksikliğide sıkıntı çıkarabiliyor 🌺
minkmom_25 Yasemnnnnn haziranda geçirdim ama ben kürtaj da oldum kimyasal da ablama iki adet bekle demişlerdi. Ben bayağı araştırdım beklemeye gerek yokmuş ama kürtaj geçirdiğim için bende doktoruma danışacağım
Yasemnnnnn minkmom_25 kurtajda beklemek gerekiyor rahim toparlansin diye hakkımızda hayırlısı olsun 🌺
Sedaccls Yasemnnnnn evet folik asit yaklaşık 4 aydır kullanıyorum vitaminlerimde tam sadece b12 eksikti onun için de 1 hafta iğne vuruldum bakalım bu ay da olmazsa tekrar hormon testi vereceğim 🤲🏻💓
ballilokmaa Yasemnnnnn bence herkeste diğer ay hamile kalınır diye bişey yok ama için rahat olsun kimyasal gebelik geçirdikten sonra hiç bi sıkıntı olmuyor ara vermene gerek yok yani. ama kendini diğer aya olurum hemen olurum diye şartlama olmazsa kötü hissedebilirsin. bende yaşadım bana hep dediler ki doktorlarda kimyasal olman bile iyi bişey demek ki hamile kalabiliyorsun. yani her şeyin hayırlısı kendini üzme umarım istediğin gibi olur her şey 🌸
Sksjsux355-- Yasemnnnnn ben geçirdim 2 defa Ilkinde yanlış doktor seçimi yaptım bana bi süre düşünme dedi bende 6 ay gibi ara verdim. 2. Sinde yine kimyasal oldu başka doktora gittim adetinden sonra hemen yap dedi bizde denedik ve hemen gebe kaldım. Ardından hemen yapinca olasılığı yüksekmiş dedi doktor. Bu arada kürtajlik bi durum değil çünkü kimayasal gebelik yalancı geceliktir karnında herhangi bisey yok sadece kanında pozitif çıkıyor yani normal adet oluyorsun olay bu