Hatce06 Mirage ben 14 haftalık hamileyim banada gecen hafta ilk pipisini gösterdi Sonra bizimki bacaklarını kapadı açmadı kordonda olabılır bacağına dolanmış kızada benzıyor dedı😂 Net belli olmuyor haftaya gel sesi yarın birdaha gidecegım inşallah ögrenırım
Hatce06 Mirage ben 14 haftalık hamileyim banada gecen hafta ilk pipisini gösterdi Sonra bizimki bacaklarını kapadı açmadı kordonda olabılır bacağına dolanmış kızada benzıyor dedı😂 Net belli olmuyor haftaya gel sesi yarın birdaha gidecegım inşallah ögrenırım
Mirage Hatce06 öğrendin mi canım cinsiyetini 😊 bende şubat 8 de gitcem bakalım 3lu tarama için 😊 kesin birşey denir belki
Cekun Zeynepnusret ama ben ogrenmek istiyorum hazırlık için şimdiden heyecanlıyım bi oglum var inşallah bide kızım olur
SenemAlmasulu lkayRazgatLolu banada aynı şey oldu erkek demişti pipisinide göstermişti bu arada hep kız ama bacaklarını açmıyor tahminen kız diye düşünüyoruz dedi doktorlar 😳😳
Seymabal41 Mirage 14+6 bizde dün öğrendik cnm bizimki de Allah’ın izni ile erkek pipisini de gösterdi kesin değişmez dedi. Zaten 20 . Haftada ayrıntılı ultrason var net değilse orda netleşir hayırlı olsun şimdiden ❤😀👶🏻🙈🤰🏻
SenemAlmasulu lkayRazgatLolu öyle ama erkek olduğunu duyunca bebeğe mavi tonlarda yeşil kıyafetler aldık hediyede geldi 😊😳 hayırlısı artık sağlıklı olsun bebişlerimiz başka bişey istemeyiz 🙏🏻🙏🏻
Seymabal41 Oziss Canım biraz yüzüm değişti kız olur diyorlardı sonra erkeğe benziyo dedi dün netleşti 😂😂 pek anlamadım yani Oğlumuz olucak Allah’ın izni ile
Mirage Neriman-mom Canım ultrsona gittiginde cihazin konumuna göre tahmin edebilirsin ama sagin solun bebegin cinsiyetiyle alakasi yok onun icin sorduysan
gmzk lkayRazgatLolu lkayRazgatLolu bizim 16da kiz dediler 18de erkek dedi baska bir dr sizin kacinci haftadaydiii
Seymalp Mirage Sagol canım hayırlı evlat olsunlar ınsallah. Bu hafta gıdıcem bakalım erkek mıymıs bende ruyalarımda hep kız görüdm belkıde benı sasırtır 😊 bazıları kordondur belkı dıyor hayrlısı
Kado87 Bana 13te kiz dedi 15+4te erkek dedi dahada degismez heralde ama burdakileri okuyunca alisveris yapmaya korkuyorum🤣