Mirage Doktor %90 erkek dedi son anda öyle çok hissettim ki doktor bakmadan tamam erkek dedim 😄 Ultrosondada pipisini gördük . Bu şekilde göründükten sonrada bir değişiklik olur mu acaba 🤔🤔🤔😊
lkayRazgatLolu Mirage biraz daha bekle bana erkek dedi pipi gösterdi sonra kız olduğunu öğrendik alışveriş yapma bence
Hatce06 Mirage ben 14 haftalık hamileyim banada gecen hafta ilk pipisini gösterdi Sonra bizimki bacaklarını kapadı açmadı kordonda olabılır bacağına dolanmış kızada benzıyor dedı😂 Net belli olmuyor haftaya gel sesi yarın birdaha gidecegım inşallah ögrenırım
Hatce06 Mirage ben 14 haftalık hamileyim banada gecen hafta ilk pipisini gösterdi Sonra bizimki bacaklarını kapadı açmadı kordonda olabılır bacağına dolanmış kızada benzıyor dedı😂 Net belli olmuyor haftaya gel sesi yarın birdaha gidecegım inşallah ögrenırım
Mirage esoeso bizde gördük doktor basta erkege benziyor dedi makineyi bi çevirdi pipisini gördük % 90 erkek dedi 😊yanılma gibi birsey olmaz sanırım
esoeso Mirage valla alısersne basldm bn esmn arkdsna 7 ay kz demslr smdı erkk dyor doktrlr 😀😅 hep mavıleri doldrdk ama bnm doktrm 120 ekrnda bakyr kesn erkk dedı ınsallh degsmz 😅😂
SmyySyl lkayRazgatLolu kaç haftalıkken peki gösterdi cnm gosterdikten sonra yanılma olması zor cunkuu
lkayRazgatLolu SmyySyl erkendi 12. Hafta 😬 sonraki hafta kız olduğunu öğrendik ama detaylı uktrasona girdiğim için. Sonra bidaha değişmedi
lkayRazgatLolu Mirage bana 12. Hafta erkek dediler sonra ben bir hafta sonra profösere gitmiştim detaylı ultrasona 13. hafta kız olduğunu öğrendim bidahada değişmedi. Ama detaylı ultraosnda yanılma olmaz ztn çok yakın bakılıyo ya 🤗 ama 12. Hafta gittiğimdeki normal ultrasondu
Seymalp Hayırlı olsun☺ Bende 14 haftalıgım doktorum erkege benzıyor ama sakn alısverıs yapma dedı 15 te gıdecegım ıcıme erkek doguyor bakalım degısecekmı
Mirage Seymalp sağol canım bana da başta benziyor dedi makineyi oynatti karnimda biraz daha netlesti kendinden emin di baya %90 erkek dedi . Birde erkek olunca yanilma az oluyor diyorlaf ne kadar dogrudur bilmem
Mirage Seymalp Dune kadar ben hep kararsiz kaliyordum ama 3 defa ruyamda erkek 1 defa kiz gordum . Seninde hayirli olsun inşallah ewlat her ikiside 🤗
Cekun Kızlar ben dHa 6+3 haftadayım ogrenmeme daha cok var ben azerbaycan da yaşıyorum benim yaşadıgım şehirde cinsiyet soylemiyolar yasak nasıl ogreneceyim bilmiyorum
Seymalp Mirage Sagol canım hayırlı evlat olsunlar ınsallah. Bu hafta gıdıcem bakalım erkek mıymıs bende ruyalarımda hep kız görüdm belkıde benı sasırtır 😊 bazıları kordondur belkı dıyor hayrlısı