1PrensAnnesi___ dogurangaplumba Amin inşallah teşekkür ederim 🤲🏻🌸Büyüyene kadar diken üstünde oluyorsun zaten yinede güzel duygular ama özleyeceğim tek sey ultrasonda kalp atışını duyuyorsun ya çok güzel bir duygu o🥰
dogurangaplumba iremd-1798 olurmuuu bak yok ortalarda aldı büyük kızı gitti düğüne sen arkadan gelirsin dedi beni bebemle yalnız bıraktı 🤣 hazırlandım ama bebemi nasıl hazırlıcam onu düşünüyorum uyuyor şuan bebem
iremd-1798 dogurangaplumba aha ciddi misin 😅 ohhh kolayını bulmuş kocişin 😅 uyuyan çocuğu uyandırmak da kötü ya insan kıyamıyor 😅 naptın gittin mi 😅
dogurangaplumba Silan_Abdullah ahahaha ama Rabbim o zorlukları unutturuyor unutturmasa kimse çocuk yapmaz ki zaten
Silan_Abdullah dogurangaplumba ayn çocuğu gördükten sonra tüm yaşadıklarımı unutuyorum cennet Kokulu bir kızım var 🩷
dogurangaplumba hepoyleolurzaten__ kız doğurmayı bırak nasıl sağ kalabildin nasıl baktın mental olarak nasıl çökmedin hepsimi usluydu senin kafamda deli sorulaaar 🤣 yaşları kaç
hepoyleolurzaten__ dogurangaplumba 😂 Büyük olan 6 yaşında küçüğü 5 onun bir küçüğü 1 buçuk yeni doğan ikizlerim 14 günlük 😂 beş yaşında olan en uslulari
ideemirel dogurangaplumba ahahsh hiç düzgün muhabbet yok kaç gündür zaten shhsh 4.5 aylık hamileyim bende bi orada bi burada takılıyorum
dogurangaplumba br2023 onu anlayamazsın kontrolun ne zaman bakarlar o regl gibi ağrılar gün geçtikçe artıyor o ağrıyı ihmal etme
br2023 dogurangaplumba Şuanda arada kasılma oluyor bebek toplandkca ağrı da oluyor ama hani aşırı derecede ağrıtmıyor. Kontrol vaktim ne zmn hiç bilmiyorm geçenlerde gittim hastaneye acilden cumaya kdr beklicm dediğim gibi gelmezse bebek gidecm gene bu sefer suni verirler herhalde.
dogurangaplumba ideemirel baya sacmaladı orası sebepsiz saçma sapan askılar uyarılar anlam veremiyorum gercekten kullanımda düstü zaten oturup düşünsünler biz ne yaptık diye birisi çoban diğerleri sürü 3 5 kişi at koştursun bomboş oldu oralar
143i53 Hamileligim zor gecmesine rağmen o karinda hareket etmesini oynamasini özlüyorum bide o bebeklik kokulari gülüşleri anlatilmaz
dogurangaplumba hepoyleolurzaten__ ikizlerin mi var Allah bağışlasın evlatlarını Allah kolaylık versin
Mervecimmm dogurangaplumba Allah affetsin ama hamileliği hiç sevmiyorum. Bu 2. Hamilelik tez zamanda sağlıkla kucağıma alayım istiyorum
Buskyksl dogurangaplumba 1.5 yaşında kızım var bende hamile halimi ve yenidoğan bebek özlemi çekiyordum sonra bir baktım hamileyim her şey güzel derken riskli bir gebelik ve yatış şimdi yataktan çıkamıyorum o yüzden isterken doğru dua etmeliymişim 🤣🤣
dogurangaplumba Buskyksl aa gecmiş olsun evet ağzımızdan çıkanlar çok önemli ya Allah sağlıkla kavuşmak büyütmek nasip etsin🤲🏼❤️
dogurangaplumba iremd-1798 gittim geldim bile🤣 bebek arabasına koyunca uyandı çok durmadım ya görünüp geldim kocamda sağolsun bir tek su getirdiğinde yanıma geldi şuan arkadaşlarıyla alem yapıyor 🤣
hayalim35 dogurangaplumba ay gel de bana sor çok zorlaniyorum her şeyi tek elle yapıyorum ama asla pişman değilim
hayalim35 dogurangaplumba evet o açıdan çok zor ama güzel ya yine de en tatlı yorgunluklar büyüyorlar bu günler gelmez bir daha düşmek yerine onlarla oynayıp zaman geçiriyorum özleyecez bu hallerini