dogurangaplumba Rabiul kız sen ikinciyi yap ben niye 3. Çocuğu yapıp tımarhanelik olayım bir anlık bir özenme geldi geçti sonra melisa uyuyunca geliii melisa ağlayınca gidiiii 🤣🤣🤣🤣
dogurangaplumba cakebabe ahahahahahahaah uyku nedir uykuyu kim uyur ?? Ben bunları unutalı baya oldu ya benim çocuk okula bir başladı sabah 6.00 da bana günaydın oldu hep tatillerde filan uyuyorduk ama yine adam akıllı uyku görmedim ki ben 🤣🤣 geçcek geccek elbet buda geccek 🤣🤣🤣 aç bi tarkan benden sana gelsin🤣
hayalim35 dogurangaplumba bnde öyleyim ama benm 3 çocuğum var 4 ü asla istemiyorum ama arada hamileliği özlüyorum
hayalim35 dogurangaplumba ay gel de bana sor çok zorlaniyorum her şeyi tek elle yapıyorum ama asla pişman değilim
br2023 dogurangaplumba Yeni doğum yapmşsn doğum belirtilerin nelerdi doğumdan günler önce neler yasadn🙂Piskolojim bozuldu artk belirti aramaktan🤦🏻♀️
dogurangaplumba br2023 Canım benim tek belirtim ishal,sık kasılma ve sancıydı ama benim kasılmalarım sancım başka nedenden dolayı gün gün arttı sonrada acil sezaryen oldum ama ilk doğumum normal oldu ondaki tek belirtim nişandı
br2023 dogurangaplumba Bende ne nişan var ne bişi bebek hep toparlanıyor ama normal 38+3te gittiğimde sancın var yatıralm dediler kalsn biraz daha dedm daha doğrusu sancı için ağrı kesici fln verirler diye düşündüm ondan kabul etmedm bugün tuvalete otururken baya bir agrm oldu günlerdir de adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Açılma var mı yok mu nasl anlicm🥲
dogurangaplumba br2023 onu anlayamazsın kontrolun ne zaman bakarlar o regl gibi ağrılar gün geçtikçe artıyor o ağrıyı ihmal etme
muphem dogurangaplumba hiçbi zaman gaza gelmedim😅 gaza gelenleri de anlamadım. Çok zor benim için annelik. Kızım üç yaşına gelmesine rağmen asla düşünmğyordum ama nasip oldu şimdi 16+3 hamileyim. Tabi ki şu an bebeğimi seviyorum o konuda sıkıntı yok ama hiç canım çekmiyodu🫠
dogurangaplumba hepoyleolurzaten__ kız doğurmayı bırak nasıl sağ kalabildin nasıl baktın mental olarak nasıl çökmedin hepsimi usluydu senin kafamda deli sorulaaar 🤣 yaşları kaç
Silan_Abdullah dogurangaplumba benn maalesef ya ama eşime kalsa bir sürü çocuk yaparız 😂😂🤣allahtan hemen ben vazgeçiyorum her şeyi hatırladıktan sonra
dogurangaplumba Silan_Abdullah ahahaha ama Rabbim o zorlukları unutturuyor unutturmasa kimse çocuk yapmaz ki zaten