Jasmine_can Nisa10 Aslında aklı ermeden yaptırmak gerekiyor. Sonra travma kalıyor çocukta. Biz 40 ı çıkar çıkmaz düşünüyoruz inşallah. Babası daha erken yaptıralım diyor da onu bilmiyorum doktora danışır yaptırırız. Hareketlendikten sonra zor olur.
RavenV Ben de 40ı çıktıktan sonra ve 4 aylıktan önce ki zaman aralığında yaptırmak istiyorum. En uygun dönem bu bence ama doktor bulamadım. Doktor önerisi olan var mıdır ?
Su-brk964 Genelde doktorlar yenidoğan sünnetini ilk ay öneriyor.Bebek hareketi az olduğu için lokal uyuşturup yapıyorlar. Çok da çabuk iyileşiyor.
Nurcanyks Nisa10 bir oğlum yok ama ilerde olursa kesin bir kaç günlükken yaosrim çünkü ne kadar erken o kadar iyi oluyor bence cobuk iylesir
132025 Nisa10 ilk oğlum 3 aylıktı yaptırdığımda çok rahat geçti şimdi yine doğsun 2 3 aylıkken yaptırırım
Zeyzeykr Nisa10 aslında 2 yaşından önce yaptırmamak gerekliymiş pipisi tam büyümediği için çok fazla kesebiliyolarmış buda ilerde cinsel haz duymasını engelliyomuş bi doktordan öyle duymuştum.
Aleynaceyhannnn Nisa10 ben oğlumu 4 aylıkken yaptırmıştım sonradan keşke daha da önce yaptırsaydım diye pişman oldum çünkü ne kadar küçük olursa o kadar hızlı iyileşme oluyor benimki 3 günde tamamen iyileşmişti ama 1 2 aylıkken yaptırsam daha da hızlı iyileşebilirdi
HazelSeren Nisa10 biz 17 günlükken yaptırdık canım çocuk cerrahisi en uygun zamanın 20 gune kadar olduğunu söylemişti sinir damarları daha gelişmediği için sorun olucak bısey yok demıstı ve bezlı cocuk her zaman daha ıyı ve rahat oluyor ıyıkıde erken yaptırmısım
yysmnn Nisa10 35 günlükken yaptırmıştım bir gece biraz fazla ağladı sonrası çok kolay oldu, şimdi bir oğlum daha olacak onuda erkenden yaptırmayı düşünüyoruz inşallah, yaş büyüdükçe narkoz veriyolar onu istemediğim için erken yaptırdık
Umranergiz Nisa10 4 aylıkken yaptırdım 1 gece zorladı sadece sonra iyileşti şuan diyorum iyiki o zaman yaptırmışım herkes karşı çıkmıştı şuan asla yaptıramazdım arkadaşlarımın yaptırmayanların çogusuda pişman ve artık herkes iyi ki yaptırmışsın diyor oğlum yaramaz zor bi cocuk hareketli göze alamazdım şuan yaptırmayı (3 yaşında)
Bergamot Nisa10 oğlum 20 günlükken enfeksiyon oldu ve sünnet oldu. Max 1 haftaya tamamen iyileşti hiç anlamadı. İkinci erkek olursa onu da öyle yaparım inşallah 😇
hamileyimkiben Nisa10 bezdeyken ve mümkünse ilk 6 ayda .. anestezi almasına gerek kalmadan yaptırın çok rahat oluyor hemen de iyileşir inşallah sakın ertelemeyin eşim çok diretti büyüyünce yaptıralım diye ben istemedim travma kalır korkar dedim iyi ki yaptırdık
Hln132_ Nisa10 ben bir aylıkken yaptım 5 günde iyileşti hiç zorlanmadım sünnetli olduğunun farkinda bile değildik ama bziimle birlikte yapan arkadaşlarimizin 4 aylık ,10 aylık ve 6 yaşnda olan çocukları daha zorlandılar bize göre daha geç iyileşti ne kadar erken o kadar iyi derim
yaasemin Nisa10 3 aylıktı yaptırdım iyiki yaptırdım ıkı güne geçti ıkıncısı de oğlan onuda 3 aylık da yapıcam nasipse ilk çişinde biraz ağladı sonra geçti
Fundaaaaa Nisa10 40’ı çıkmadan net. İlk bebeğim 28 günlüktü 2. Bebeğim 15 günlüktü üroloji doktoru 20. Güne kadar acı eşiği neredeyse yok doğumda yapalım hemen dedi ama istemedim bende sezaryen olacağım bakamam diye. 15. Günü yaptırdık eve geldik birşeyi yoktu 🫠
58Vildan Nisa10 ilk oğlumu tam 40. Gününde yaptırdım. İkinci oğlum 50 günlükken kalp ameliyatı oldugu için 5. Ayda oldu sünnetini ikisi de rahattı. Şuan 3. Oğluma hamileyim ocakta doğumum var okul ara tatilinde yaptırıcam
Feras23 Nisa10 2bucuk aylikken yaptirdik bugün 9. Gün ve cok hizli iyilesti sadece ilk cişinde agladi onun harici agri mizmizlik olmadi bizde kesinlikle tavsiye ederim. Benim bebegim aşiri hareketli iyiki yapmişim🫶🏼