eylulus ben doğumumu devlette yaptım bütün hamilelik boyunca devlet takipliydim. Devlet hastensinde de iyi ilgilenen işini düzgün yapan doktorlar var mesele onu bulmak. Gebe okulu vardı ücretsiz ona katıldım. Çoook faydasını gördüm herkese de tavsiye ederim. Randevu bulmak için sabah onda mhrs de yeni randevu açılıyor o zaman girip alıyordum hızlı bir şekilde. Doğumum da çok kolay oldu ebelerim de harikaydı
Doğum sonrası hastaneden çıkana kadar çok güzel ilgilendiler. Devlet mi özel mi bu aslında sizin hastane ve doktordan ne istediğinize bağlı. Bazı insanlar çok ilgi alaka istiyor beş dk beklemeye tahammül edemiyor eğer sizde öyle iseniz özele gidin derim
Ben kendi açımdan söyleyecek olursam benim için önemli olan sağlıklı bir doğum yapmaktı ben sadece buna odaklandım. Ne doktordan ne hemşireden özel ilgi alaka beklemedim yeri geldi nst sırası bekledim saatlerce yeri geldi nst sonucum öğlenden sonraya kaldı günümün çoğu hastanede geçti ama şikayet etmedim. Normal karşıladım çünkü kalabalık bir hastane. Özel tercih etmeme sebebim tamamen sezeryan yanlısı oldukları için. Yaşadığım yerde iki tane özel hastane var ikisinde de giden sezeryan olup çıkıyor bir tane normal doğuran yok. Biraz uzun oldu ama kısaca sizin ne istediğinize bağlı her şey
Ben devletten çok memnun kaldım ebelerim sancı odasında gelip sırtıma masaj yaptılar saçlarımı okşadılar çok ilgilendiler