AyseSevencanOrtatepe
Ben kullandım, cok da iyi gelmişti
Aysesare
[bilinmeyen] ben kullanıyorum hala iyi geldi
Aynuradymn
[bilinmeyen] bende kullaniyorum ama bulanti icin degil mide agrilari gaz icin doktorum werdi hemde gunde 4 kez kullan.ddi
Burcu-baby
[bilinmeyen] bende kullanıyorum Can'ım midemde reflü var mide bulantısı kusma aşırı olduğundan reflü iyice azıttı gaviscon kullanıyorum
Poine
Mide yanması için kullanıyorum ama 6 ayda 3 sefer anca kullanmışımdır. Mide bulantısı için de kullanıldığını bilmiyordum.
Aysesare
[bilinmeyen] evet ben 20.haftaya kadar kustum, en son kan kusuyordum o durumdaydım doktorum mideni yatıştırır dedi günde 3 kez iç dedi İçtim elhamdulillah çok çok iyi geldi
Burcu-baby
[bilinmeyen] ben çok kötü durumdayım Can'ım tiksintide var yemekler aklımda canlandığında bile öğürüyorım kusuyorum önceden 2.5-3 litre su içerdim 1 bardak sıyu zor içiyorum doktorun gerekli gördüyse içmeni tavsiye ederim gebelikte kullanılabilen bir ilaç zaten. Naneli olduğu için mide yanmasına da iyi geliyo günde 3 Kere ic dedi doktorum iciyirum Ama kusmam yine de nadir oluyo önceden 15-20 dakka bir kusuyordum gün boyu. Şimdi günde bir iki defa kusuyorum
AyseSevencanOrtatepe
[bilinmeyen] mide yanmaları için kullandım
Aynuradymn
[bilinmeyen] zofer bulanti icin fakat mide bulantim warken doktor wermisti fakat simdi mide agrilarim icin gaviscon werdi bulanti icin kullanilir mi bisy diemicem kac haftalik hamilesiniz
Elfglh
[bilinmeyen] Canım bende cok kullandım bana mide yanmasi icin vermisti doktor. Her miden yandığında kullanabilirsin dedi midenin etrafını kaplıyor koruyor dedi çok iyi gelirdi
Ummusrdp
Bende kullanıyorum ama çok midem yandıgında alıyorum yoğurt yiyorum hep o da çok rahatlatıyor hem faydalı
Yaseminmericli
Mide bulantısı için değilde mide ekşimesi için kullanıyorum
Aase
[bilinmeyen] olmaz. Gaviscon gebelik.kategorisi A. Bi problem yok
Aynuradymn
[bilinmeyen] walla hamileligimim baslarinda wermediler 36 haftadayim iki uc haftadir wermislerdir ama baslarda weriolar mi bisy diemem doktorunuza sormanizda yarar war bence bn kullaniom ama bi zararini gormedim daha cok yarari war bana
Aselnaz33
[bilinmeyen] mide yanması için kullanıyorum ben
Aase
[bilinmeyen] rica ederim ben de kullaniyorum..biktrdi artik bulantilar
Cansn
[bilinmeyen] bulantı ilacı değil gaviscon. Daha çok gaz şişlik onlara iyi gelir. Ama kimisin de gaz bulantıyı tetikliyor eğer öyleysen iyi gelebilir.
Ummusrdp
[bilinmeyen] limonlu su iç bulantı ya iyi gelıyormus
Aysesare
[bilinmeyen] sağlık ocağında doktora yazdır ben 6 kutu aldım eve 😂😂 hamileyiz zararı olsa doktor bana da vermezdi herhalde
Elfglh
[bilinmeyen] bulantıyi önlermi bilemiyorum ama bence onlemez