GlyEylul Bir ay önce kadın almıştım evim çok büyük aynı kadın bi daha gelmedi😂 saolsun görümcem bugün dip köşe cam heryer temizledi ❣️ pazartesi doğumum var
Lovelovebaby Enfal_06 bende beklemiyorum kimseden Tabiki eşim diyor o bu gelsin birlikte yapalım diye. Eşimle ikimiz daha iyi yaparız diye düşünüyorum
Enfal_06 Lovelovebaby ay yok kimseye minnet etme canım yapabildiğin kadar yap eşin yardım eder biter hemen benim hiç içime sinmez başkasının yapicaği temizlik
Nes7616 Lovelovebaby büyük işlerin tamamını 6 aylıkken yaptım ama normal temizlik bile artık gözümde büyümeye başladı bi gün süpürüp 2-3 gün sonra siliyorum aynı günde asla yapamıyorum ben doğuracakmış gibi hissediyorum kafası çok mesanemde ya
Enfal_06 Bergamot ya keşke normal doğum çok istiyorum tabi ama sezeryan olucak önün rahatlığıyla hareket ediyordum dikkat ederim artık
Esoss22 34 haftaya girdim bende..annem sagolsun halilarimi tullerimi yikadi. Halilar tuller koltuklar temizse ev temizdir bana gore. Sil supuru hergun yapiyoruz zaten. Bebegin esyalarida yikanip utulendi cok sukur kafam rahatladi😊
BusraaZeynep Lovelovebaby çok zor allah yardım etsin kayınvalidemle kayınpederim geldi onlar yardım ediyor ben ortalıkta dolanıyorum anca yapamıyorum pek bir şey Allahım yardım etsin cümlemize
Sevginur61 Lovelovebaby 39+3teyim evi günlük süpürüyorum iki günde bir siliyorum toz alıyorum sepette çıkan çamaşırları hemen yıkayıp kaldırıyorum zor olsada benden başka yapacak kimse yok hemde hareket iyidir mantığıyla sürekli bişeyler yapmaya çalışıyorum.