Lovelovebaby Kızlar son haftalarınızda ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz. 34 haftalık olucam dinlenerek yapmaya çalışıyorum ama yinede çok yoruluyorum diğer sabah kalktığımda her yerim ödem toplamış oluyor çok zoorr🥺🥺🥺
Mervesoku Lovelovebaby bende koltuklarımı yıkattım dolap içlerini mutfak dolabını annemle beraber sildim fayanslar tuvalet banyoyu eşim yarın buhar makinesi ile temizleyecek camlarımıda teyzem silecek pazar günü ☺️ çarşamba da doğuma gireceğim inşallah
nazel123 Lovelovebaby bende 34.haftadayım az birşey yapıyorum yoruluyorum özellikle akşam aşırı halsiz kalıyorum oda oda gidiyorum eşim de ufak ta olsa yardım ediyor birde kızım var bir yandan onu oyalıyorum flan yani sünüp gidiyor biraz işler insallah bu hafta bitiririm daha buzluk hazırlığı da yapmadım
Meltemm21 Lovelovebaby 2 haftada bir evime gelen bir abla var doğuma yakın tekrar çağırıp detaylı temizlik yaptıracağım şuan 29 haftalık hamileyim evimi temizliyorum ama hemen yoruluyorum son haftalar daha da ağırlaşırım
Barbie77 Ben yardımcı çağırırım annem de başında durur herhalde. Şu an bile çok yoruluyorum o zaman yapabileceğimi düşünmüyorum.
Lovelovebaby Barbie77 eşimle yapıyorum izinli oldugu günler ama böyle kendimi de zorlayamiyorum. Temizlik yapmayı özledim resmen
Yazgul_kurt22 @Lovelovebaby ben kaynanamla beraber yaptım bitti bı yaparsam tekrardan bı cam silerim üstten onun dışında kalmadı birşey 33 haftalık bitti temizlikte bitti yapcakalara şimdiden kolay gelsin ama mutlaka yanınızda biri olsun tek yapmak zor olur
Lovelovebaby Yazgul_kurt22 bende eşimle mutfak dolaplarını sildim . Önceden de Allah’tan buzluğa 4 5 çeşit misafir için pasta filan koymuştum daha yapabilir miyim bilmiyorum 🥺
ayazmom__ Günlük temizlikte robotu salıyorum ve toz alıyorum. Vileda yaparken her odadan sonra 15 dk dinleniyorum 🥲 Genel doğum temizliğinede annem gelecek.
Lovelovebaby ayazmom__ bende genel temizliği eşimle görümcemle yapıcam büyük ihtimalle . Birde benim ev yol kenarında cam sil süpür 1 saat sonra toz yine
Lovelovebaby Mervesoku ne güzel herkes bı yerden tutmuş. Doğumunuzda su gibi geçsin 🤲 önümüzdeki hafta bende eşime yikaticam koltukları Allah’tan makina var o kolaylık
Yeniyeniden Lovelovebaby o ayda zor valla kocam yapmıyorsa tutarim ben uğraşamam kendimi neden yorayim
Lovelovebaby Yeniyeniden yok Allah için kocam temizlik yapıyor günlük zamanda da her şeyde yardımcı oluyor . İstesem kadın da tutar sorun etmez ama sorduğum kim varsa çok pahalı dedi yani